- Reaksiyon skoru
- 1,668
10000 çekimlik falan vozol düşünüyoruz? Güvenilir bir site var mı bildiğiniz?
Alma piyasadakilerin cogu cakma suan10000 çekimlik falan vozol düşünüyoruz? Güvenilir bir site var mı bildiğiniz?
He valla adamlar 350 liraya satiyo olur mu öyle şey maliyeti zaten 400-500Alma piyasadakilerin cogu cakma suan
bu markanın koko primenı kullanıyorum forumdan 2-3 kişiyede aldırdım memnunuzKardeşim nereden alırsan al hepsi çakma zaten alsan bile 10000 çekimden sonra çöpe atıyorsun yada likit dolumu yapıyorsun oda eskisi gibi olmuyor benim sana tavsiyem elektronik sigara almanı tercih ederim 1000tl fiyat bandında kaliteli cihazlar var
tavsiyem: https://www.smokstore.net/uwell-caliburn-gk2
prime olan fısbu markanın koko primenı kullanıyorum forumdan 2-3 kişiyede aldırdım memnunuz
değilprime olan fıs
Normal sigaraya para vermektense daha mantıklı diye düşündükSürekli içeceksen güzel bir elektronik sigara al
Bilmiyorum arkadaşlar falan satıyor 650 dediler fiyatını baska uygun bulabilirim diyrAlma piyasadakilerin cogu cakma suan
bakayım teşekkürlerKardeşim nereden alırsan al hepsi çakma zaten alsan bile 10000 çekimden sonra çöpe atıyorsun yada likit dolumu yapıyorsun oda eskisi gibi olmuyor benim sana tavsiyem elektronik sigara almanı tercih ederim 1000tl fiyat bandında kaliteli cihazlar var
tavsiyem: https://www.smokstore.net/uwell-caliburn-gk2
Ben kullanmıyorum zaten kuzenim alıcak.içme.
alışveriş yaptınız mı hiç acaba![]()
Vozol TR Puff Bar Türkiye Satış Sitesi Elektronik Sigara Online Sipariş
Vozol Puff Bar model ve seçenekleri online alışveriş kapıda ödeme seçenekleriyle Türkiye Satış Sitesi vozoltr.com'da.www.vozoltr.com
benim kadıköyde sürekli alıdğım yer var ordan alıoyru memnunum10000 çekimlik falan vozol düşünüyoruz? Güvenilir bir site var mı bildiğiniz?
dükkanın adı ney acaba internet satışı vs var mıbenim kadıköyde sürekli alıdğım yer var ordan alıoyru memnunum
Biraz pahalı heralde arkadaşlarım sirkeciden daha ucuza almıştı
10k lık Blue razz lemon almıştım en son ,450 TL vermiştim