Neler Yeni

Güvenli mod da dahil görüntü gelmiyor

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
İster güvenli mod olsun ister normal windows olsun hiçbir şekilde bilgisayara görüntü gelmiyor sistem boot edilmesi bitince ekran tamamen simsiyah oluyor ben bunu nasıl çözerim lütfen söyler misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Sistem onarıma girildiği zaman görüntü geliyor yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleme:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sistem onarıma girince onarımı yapıyor musun ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet amaişe yaramıyor

Ekran kartını söküp anakarttaki vga girişini kullanarak bir ara çalıştırmıştım sonra çözünürlüğü değiştirip yeniden başlattım şu an hiçbir şekilde görüntü gelmiyor ekran kartını taksam bile

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet amaişe yaramıyor

Ekran kartını söküp anakarttaki vga girişini kullanarak bir ara çalıştırmıştım sonra çözünürlüğü değiştirip yeniden başlattım şu an hiçbir şekilde görüntü gelmiyor ekran kartını taksam bile
Anlamadım. Şu an itibariyle ekran kartını çıkarıp anakarttaki VGA girişi ile görüntü alabiliyor musun ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
Anlamadım. Şu an itibariyle ekran kartını çıkarıp anakarttaki VGA girişi ile görüntü alabiliyor musun ?
Alabiliyordum ama vga da iken çözünürlüğü değiştirdim ve yeniden başlattım sonra görüntü alamadım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alabiliyordum ama vga da iken çözünürlüğü değiştirdim ve yeniden başlattım sonra görüntü alamadım
VGA'nın maksimum desteklediği çözünürlüğü gectigin için görüntü alamadın. Büyük ihtimalle ekran kartın arızalı. Çünkü anakarttaki ekran kartından görüntü alabiliyorsun. Yani ne sisteminde sorun var ne anakartında.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
VGA'nın maksimum desteklediği çözünürlüğü gectigin için görüntü alamadın. Büyük ihtimalle ekran kartın arızalı. Çünkü anakarttaki ekran kartından görüntü alabiliyorsun. Yani ne sisteminde sorun var ne anakartında.
Ekran kartını tamir ettirdim sağlam şekilde çalışıyor sıkıntı şu ben bu ekran kartını bozduğumda sistemden kaynaklı olacağını düşünüp birkaç defa sistemi geçmişe yükledim sonra da bunu yapinca bu hale geldi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ekran kartını tamir ettirdim sağlam şekilde çalışıyor sıkıntı şu ben bu ekran kartını bozduğumda sistemden kaynaklı olacağını düşünüp birkaç defa sistemi geçmişe yükledim sonra da bunu yapinca bu hale geldi
Format atmayı dene. Bak bakalım format ekranında görüntü alabilecek misin.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
Format atmayı dene. Bak bakalım format ekranında görüntü alabilecek misin.
Hallettim diskte bir sıkintı varmış onu da hallettim yinede yardımın için teşekkür ederim :)

Top Bottom