Güvenli mod da dahil görüntü gelmiyor

Muhammed0147

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
İster güvenli mod olsun ister normal windows olsun hiçbir şekilde bilgisayara görüntü gelmiyor sistem boot edilmesi bitince ekran tamamen simsiyah oluyor ben bunu nasıl çözerim lütfen söyler misiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Sistem onarıma girildiği zaman görüntü geliyor yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleme:
Sistem onarıma girince onarımı yapıyor musun ?

Evet amaişe yaramıyor

Ekran kartını söküp anakarttaki vga girişini kullanarak bir ara çalıştırmıştım sonra çözünürlüğü değiştirip yeniden başlattım şu an hiçbir şekilde görüntü gelmiyor ekran kartını taksam bile

Evet amaişe yaramıyor

Ekran kartını söküp anakarttaki vga girişini kullanarak bir ara çalıştırmıştım sonra çözünürlüğü değiştirip yeniden başlattım şu an hiçbir şekilde görüntü gelmiyor ekran kartını taksam bile
Anlamadım. Şu an itibariyle ekran kartını çıkarıp anakarttaki VGA girişi ile görüntü alabiliyor musun ?

Anlamadım. Şu an itibariyle ekran kartını çıkarıp anakarttaki VGA girişi ile görüntü alabiliyor musun ?
Alabiliyordum ama vga da iken çözünürlüğü değiştirdim ve yeniden başlattım sonra görüntü alamadım

Alabiliyordum ama vga da iken çözünürlüğü değiştirdim ve yeniden başlattım sonra görüntü alamadım
VGA'nın maksimum desteklediği çözünürlüğü gectigin için görüntü alamadın. Büyük ihtimalle ekran kartın arızalı. Çünkü anakarttaki ekran kartından görüntü alabiliyorsun. Yani ne sisteminde sorun var ne anakartında.

VGA'nın maksimum desteklediği çözünürlüğü gectigin için görüntü alamadın. Büyük ihtimalle ekran kartın arızalı. Çünkü anakarttaki ekran kartından görüntü alabiliyorsun. Yani ne sisteminde sorun var ne anakartında.
Ekran kartını tamir ettirdim sağlam şekilde çalışıyor sıkıntı şu ben bu ekran kartını bozduğumda sistemden kaynaklı olacağını düşünüp birkaç defa sistemi geçmişe yükledim sonra da bunu yapinca bu hale geldi

Ekran kartını tamir ettirdim sağlam şekilde çalışıyor sıkıntı şu ben bu ekran kartını bozduğumda sistemden kaynaklı olacağını düşünüp birkaç defa sistemi geçmişe yükledim sonra da bunu yapinca bu hale geldi
Format atmayı dene. Bak bakalım format ekranında görüntü alabilecek misin.

Format atmayı dene. Bak bakalım format ekranında görüntü alabilecek misin.
Hallettim diskte bir sıkintı varmış onu da hallettim yinede yardımın için teşekkür ederim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,221
Üyeler
195,567
Son üye
Emirhan61z
Geri