Neler Yeni

Güvenli şifre yöneticisi önerisi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Tarayıcıda şifrelerimi tutmak bana biraz mantıksız geliyor o yüzden bir password manager arıyorum. İstediğim özellikler güvenilir olması ve özellikle Android - Windows beraber çalışabilmesi. Bedava varsa tercihim odur ancak bedavalarda veri satma gibi sıkıntılar varsa paralı olanı almayı tercih ederim. LastPass'ı duymuştum nasıl sizce?

(Lütfen sadece bilgili arkadaşlar konuya mesaj yazsın)

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kağıda yazmak 😎
O yöntemi maalesef hiç sevmiyorum, her zaman yanımda taşıyamayacağım ve fiziksel olarak çok kolay hasar görebilecek bir şey. Başkalarının eline geçerse ne olacağı da belli.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
O yöntemi maalesef hiç sevmiyorum, her zaman yanımda taşıyamayacağım ve fiziksel olarak çok kolay hasar görebilecek bir şey. Başkalarının eline geçerse ne olacağı da belli.
Txt açıp txtyi şifrelemek 😎

ZCan

80+ Bronze
Ben telefonun notlarına yazıyorum yada İPhone otomatik kayıt ediyor istediklerimi

ZCan

80+ Bronze

pentiti

80+ Silver
Tarayıcıda şifrelerimi tutmak bana biraz mantıksız geliyor o yüzden bir password manager arıyorum. İstediğim özellikler güvenilir olması ve özellikle Android - Windows beraber çalışabilmesi. Bedava varsa tercihim odur ancak bedavalarda veri satma gibi sıkıntılar varsa paralı olanı almayı tercih ederim. LastPass'ı duymuştum nasıl sizce?

(Lütfen sadece bilgili arkadaşlar konuya mesaj yazsın)
Kaspersky Password Manager kullanıyorum uyarıyor seni şifreyi değiştirebilirsin bu şifre şu sitede korsanlar tarafından ele geçirildi değiştir diye falan ama Üçüncü Ülke Aktarımı falan diye bir şey varmış anlamadım güvenilir mi değil mi.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Ben telefonun notlarına yazıyorum yada İPhone otomatik kayıt ediyor istediklerimi
Samsung Notes kullanmak aklıma geldi ama güvenliğinden şüpheleniyorum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Telefon'a not defterine kaydetmek? Bildiğim kadarıyla hiçbir uygulamanın not defterine erişimi yok.

Top Bottom