Güvenli şifre yöneticisi önerisi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
9,087
Tarayıcıda şifrelerimi tutmak bana biraz mantıksız geliyor o yüzden bir password manager arıyorum. İstediğim özellikler güvenilir olması ve özellikle Android - Windows beraber çalışabilmesi. Bedava varsa tercihim odur ancak bedavalarda veri satma gibi sıkıntılar varsa paralı olanı almayı tercih ederim. LastPass'ı duymuştum nasıl sizce?

(Lütfen sadece bilgili arkadaşlar konuya mesaj yazsın)

Bitwarden, Firefox Lockwise. Ek olarak kesin güvenilir bir cloud tabanlı şifre yöneticisi yok.

kağıda yazmak 😎
O yöntemi maalesef hiç sevmiyorum, her zaman yanımda taşıyamayacağım ve fiziksel olarak çok kolay hasar görebilecek bir şey. Başkalarının eline geçerse ne olacağı da belli.

O yöntemi maalesef hiç sevmiyorum, her zaman yanımda taşıyamayacağım ve fiziksel olarak çok kolay hasar görebilecek bir şey. Başkalarının eline geçerse ne olacağı da belli.
Txt açıp txtyi şifrelemek 😎

Ben telefonun notlarına yazıyorum yada İPhone otomatik kayıt ediyor istediklerimi

Tarayıcıda şifrelerimi tutmak bana biraz mantıksız geliyor o yüzden bir password manager arıyorum. İstediğim özellikler güvenilir olması ve özellikle Android - Windows beraber çalışabilmesi. Bedava varsa tercihim odur ancak bedavalarda veri satma gibi sıkıntılar varsa paralı olanı almayı tercih ederim. LastPass'ı duymuştum nasıl sizce?

(Lütfen sadece bilgili arkadaşlar konuya mesaj yazsın)
Kaspersky Password Manager kullanıyorum uyarıyor seni şifreyi değiştirebilirsin bu şifre şu sitede korsanlar tarafından ele geçirildi değiştir diye falan ama Üçüncü Ülke Aktarımı falan diye bir şey varmış anlamadım güvenilir mi değil mi.

Telefon'a not defterine kaydetmek? Bildiğim kadarıyla hiçbir uygulamanın not defterine erişimi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,256
Üyeler
187,481
Son üye
Vadi
Geri