Neler Yeni

GÜVENLİK KAMERASI TAVSİYESİ

macar42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Nazif Akgül
Instagram
iamnaziff
Steam
76561198998460782
Twitter
NazifAkgl1
Facebook
TL.Macar
Discord
MacarV2-Nazif#0835
Merhabalar herkese evimin etrafını ve ineklerimin bulunduğu Ahırımı sürekli izleyebilmek ve kayıt altına almak için güvenlik kamerası arıyorum. Kullanan arkadaşlarım tavsiye verebilir mi Analog mu almalıyım ip kamera mı almalıyım. Birde uzaktanda izlemek istiyorum.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar herkese evimin etrafını ve ineklerimin bulunduğu Ahırımı sürekli izleyebilmek ve kayıt altına almak için güvenlik kamerası arıyorum. Kullanan arkadaşlarım tavsiye verebilir mi Analog mu almalıyım ip kamera mı almalıyım. Birde uzaktanda izlemek istiyorum.
Uzaktan izlemek için internete bağlanılabilen kameraya ihtiyacın var. Kablosuz alırsan bozulmadığı sürece tamir masrafı çıkarmaz. Diğer türlü kablo çekeceksin,kablolar 1 . kalite olmazsa kısa zaman içinde çürüyecek. Kablosuz cihazlar daha pahalı ama uzun vadede daha iyi gibi.

macar42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Nazif Akgül
Instagram
iamnaziff
Steam
76561198998460782
Twitter
NazifAkgl1
Facebook
TL.Macar
Discord
MacarV2-Nazif#0835
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzaktan izlemek için internete bağlanılabilen kameraya ihtiyacın var. Kablosuz alırsan bozulmadığı sürece tamir masrafı çıkarmaz. Diğer türlü kablo çekeceksin,kablolar 1 . kalite olmazsa kısa zaman içinde çürüyecek. Kablosuz cihazlar daha pahalı ama uzun vadede daha iyi gibi.
Kablosuz kullanamam sanırım Ahırım evimden 20-25 metre uzakta. Uzaktan izlemek istiyorum.

Top Bottom