xmert96x
80+ Bronze
Dahası
Bildiğiniz aşırı pahalı olmayan güzel ayyakabı indirimi var mı amazon da 42 numara olsun
@DonanımFikir bu adamı takip ediyorsun ve sürekli bu adamın profilinde paylaştığı gönderilere bakıyorsun manyak indirimler atıyor bu adam sayesinde çok ucuza orijinal ayakkabı aldım amazondanBildiğiniz aşırı pahalı olmayan güzel ayyakabı indirimi var mı amazon da 42 numara olsun
ne aldın@DonanımFikir bu adamı takip ediyorsun ve sürekli bu adamın profilinde paylaştığı gönderilere bakıyorsun manyak indirimler atıyor bu adam sayesinde çok ucuza orijinal ayakkabı aldım amazondan
500 TL ye ayakkabı yokki bütçem 1500 TL doğru düzgün ayakkabı yokBen sabah prime indirimlerden baktım ayakkabılara hoşuma giden olmadı fiyatlar genellikle 500 TL
Pumane aldın
harbiden bende 1k ya indirimli ayakkabı bakıyorum adam gibi bir şey bulamadım500 TL ye ayakkabı yokki bütçem 1500 TL doğru düzgün ayakkabı yok
O değil de Flaş fırsatlarda bile gelmiyor gelse ben de alacam .Alıntıyı görüntüle
Alırım bi maşallah
Benimkisi mucize o zaman xDO değil de Flaş fırsatlarda bile gelmiyor gelse ben de alacam .
Prime Day diye daha kötü modelleri aynı fiyata kitliyorlar.
Knk donanımfikiri takip et birde Instagram kullanıyorsan erkekicinindirim diye bir sayfa var bakmanı öneririmlink atacak varmı?
Beğenirsen runner flyerla puma nu wave filan var bak beğenirsen allink atacak varmı?