Neler Yeni

güzel bir anakart ve işlemci istiyorum sadece 1500 tl civarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,009
İsim
Murat Orhan
İşlemciniz q serisinin en iyi işlemcisi gerçekten hakkını vermek gerek kötü bir işlemci değil. gtx 760a kendini yettirebilecek bir işlemci içiniz rahat olsun. Siz yine araştırın anakartı ve ramleri daha uyguna getirme şansınız var.

Gigabyte GA-G41-Combo anakart bu şekilde aratsanız çıkar zaten 775 pin hem ddr3 hem ddr2 girişi var. Siz ddr3 ram bulup alana kadar ddr2 ramlerinizi bile idarelik kullanabilirsiniz yani.

ve 4 GB DDR3 Ram Mhzi 1333 veya 1600 olacaktır marka model clsine ddr3te takılmanıza pek gerek yok. 4 gb 2 tane ram bulup takmak daha uyguna getirecektir. 550 TL Bandından 400lere düşme şansınız bile var
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam forumdan zor oluyor size daha kolay ulaşabileceğim bir yervarmı
Özelden yazın kişisel telefon numaramı veriyim hocam whatsapptan ulaşabilirsiniz istediğiniz saatte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önemli olan eski sistemlerde ve 2. elde cesaret etmektir. Bir kere 2. el parça alıp ucuza güzel bir oyun deneyiminin performansı aldığınızda 2. ele bulaşma isteğiniz kalmıyor bile
Misal ben :D

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,152
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
tamam hemen kapatayım konuyu bu nasıl cevap?
Çok açıkça bir şekilde olmadığını ifade ettim, anlaması zor bir şey değil bütçeni arttırman lazım. 100K ya porche yoksa artık 1500`e de güzel işlemci anakart yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,009
İsim
Murat Orhan
Çok açıkça bir şekilde olmadığını ifade ettim, anlaması zor bir şey değil bütçeni arttırman lazım. 100K ya porche yoksa artık 1500`e de güzel işlemci anakart yok.
Neden olmasın? Güzel olması için illa ryzen 5/7 veya i5 i7 mi olması gerekiyor anlayamadım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,859
Üyeler
160,615
Son üye
beyazkasafanı
Top Bottom