Bütçe nedir ona göre önereyim.Güzel bir kulaklık önerisi alabilirmiyim varsa güzel bir tane atabilirsiniz veya ne kadar bütçe ayırsam yeter
Hocam ne kadar bütçe ayırsam güzel kulaklık alabilirim kafamda 2k gibi bütçe var amaBütçe nedir ona göre önereyim.
Benim bütçeyi aşıyor hocam baya 2000-2200 e felanBlackshark v2 pro alabilirsin bende para ayarladığım gibi alıcam şu sıralar rk61 ve longteng mousepad aldığım için param kalmadı
BlackShark V2 veya Cloud 2 alabilirsin. Bu iki kulaklık ihtiyaçlarını yeterince karşılar ikiside kaliteli ürünler. Ben daha önce Cloud 2 kullandım memnun kaldım ses seviyesi ve oyunlardaki ses kasma açısından çok iyi blackShark V2 kullanmadım hakkında yorum yapamam. Ama Cloud 2’nin ses seviyesi daha yüksek bunu biliyorum, kullananlardan da BlackShark V2’nin mikrofonu bir tık daha iyi Cloud 2’den. Dediğim gibi hangisini alırsan üzmez seni tercih sana kalmış.Benim bütçeyi aşıyor hocam baya 2000-2200 e felan
Pro için bütçe yoksa düz v2 alabilirsiniz fakat v2 x kesinlikle önermiyorumBenim bütçeyi aşıyor hocam baya 2000-2200 e felan