Neler Yeni

Güzel Hikayeli Oyun önerir misiniz?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Enes
Merhaba böyle aksiyonlu hikayeli grafikleri güzel olan bir oyun önerir misiniz? şuan Spiderman remastered oynuyorum ama tüm günümü geçirmek bayıyor başka ne oynayabilirim?

Grande Terim

80+ Silver
God of war residen evil village resident evil 4 remake witcher 3 mafia 1 remake mafia 2 mafia 3

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
batman arkham knight
witcher 3
katana zero
rdr2

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Merhaba böyle aksiyonlu hikayeli grafikleri güzel olan bir oyun önerir misiniz? şuan Spiderman remastered oynuyorum ama tüm günümü geçirmek bayıyor başka ne oynayabilirim?
Grafikler iyi diyemem ama sanatsal diyebilirim, katana zero, türkçe yama ile oynarsan çok daha iyi olur.
cyberpunk 2077 ye hiç başlamadıysan şu an oynanabilir halde, yakında ekstra bir içeriği daha da çıkacak.

Xernosa

80+
God Of War, RDR2 , TWD Serisi , Kingdom Come Deliverance , Detroit Become Human , Beyond Two Souls , Heavy Rain , The Witcher 3 , AC Valhalla , Metro Serisi , BF1 , BF5 ,

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
God of war residen evil village resident evil 4 remake witcher 3 mafia 1 remake mafia 2 mafia 3
Resident serisi gibi biraz korkuya kayan oyunları pek tercih etmiyorum hocam ama genede diğerlerini düşüneceğim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

batman arkham knight
witcher 3
katana zero
rdr2
Rdr2 ye kimileri at sürme simülatörü dediği için indirsemmi Sararmı bayarmı tam bilemiyorum

Grafikler iyi diyemem ama sanatsal diyebilirim, katana zero, türkçe yama ile oynarsan çok daha iyi olur.
cyberpunk 2077 ye hiç başlamadıysan şu an oynanabilir halde, yakında ekstra bir içeriği daha da çıkacak.
Cyberpunk'a biraz önyargılıyım ya sanki böyle çok ileri bir zamanda geçtiği için zevk vermeyeceğini düşünüyorum ama umarım ön yargılarımı kırıp deneyebilirim. Katana zeroyu hiç duymadım bakacağım

God Of War, RDR2 , TWD Serisi , Kingdom Come Deliverance , Detroit Become Human , Beyond Two Souls , Heavy Rain , The Witcher 3 , AC Valhalla , Metro Serisi , BF1 , BF5 ,
Detroit Become Human olabilir hocam teşekkürler Beyond twi soulsu oynamıştım zaten diğerlerinide düşüneceğim

Grande Terim

80+ Silver
Resident serisi gibi biraz korkuya kayan oyunları pek tercih etmiyorum hocam ama genede diğerlerini düşüneceğim teşekkürler

Rdr2 ye kimileri at sürme simülatörü dediği için indirsemmi Sararmı bayarmı tam bilemiyorum

Cyberpunk'a biraz önyargılıyım ya sanki böyle çok ileri bir zamanda geçtiği için zevk vermeyeceğini düşünüyorum ama umarım ön yargılarımı kırıp deneyebilirim. Katana zeroyu hiç duymadım bakacağım
resident evil 4 remake aslında o kadar fazla korku değil

1905

80+ Silver
the witcher 3
mafia 2 definitive
batman arkham
cyberpunk77

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Uncharted Lost Legacy Collection
Days Gone
Warframe (rpg tarzı bi oyun olsada gene hikayesi var)
Ori And Blind Forest, Ori And Will of the wisps
Batman serisi
Red Dead Redemption II<
God Of War 2018
Witcher 3
(kendi kütüphanemdekiler bunlar bende önerilere açığım)

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Enes
Uncharted Lost Legacy Collection
Days Gone
Warframe (rpg tarzı bi oyun olsada gene hikayesi var)
Ori And Blind Forest, Ori And Will of the wisps
Batman serisi
Red Dead Redemption II<
God Of War 2018
Witcher 3
(kendi kütüphanemdekiler bunlar bende önerilere açığım)
Unchartede bakacağım uncharted 4 ü 5-6 kere bitirmiştim zaten teşekkürler rdr2 ye bazıları at sürme simülatörü diyer çok bayarmı acaba

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,442
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri