Neler Yeni

H.BURADA ALDIĞIM ÜRÜNÜ KIRILDI GEREKÇESİYLE İPTAL ETTİ.

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
Merhaba,

11 Kasım indirimlerinde PHİLİPS 55PUS8808 TV indirimli fiyatı 26.XXX iken sepette ödeme yapacağım anda nasıl oldu bilmiyorum 24.020 TL ye satın aldım. Ürün 17 Kasım kargolanıcak iken öne çekilerek 16 Kasım da kargoya verildi. 17 Kasım da yani dün Hepsiburada ücret iadesi bankanıza iletildi yazan bir mesaj aldım. Satıcı kargonuz düştü kırıldı diyor stoğum yok diyip aradan sıyrılıyor, hepsiburada bizim yapabileceğimiz 300 tl kupon diyor. En son bana mesaj atmışlar ücret iadeniz yapıldı yeniden sipariş edin deniliyor. Şuan aynı cihaz 34.000 TL . Satıcı yada hepsiburada sistemi hata yaptı uygun fiyata sattıkları için ürünü göndermek istemediklerinden kargoda kırıldı yalanı sıkıldığını düşünüyorum. Çünkü Neden ücret iadesi yapıldığını sorduğumda bana ilk olarak siz ürünü kabul etmemişsiniz öyle not düşülmüş dediler. Kurgularında bana göre açık verdiler. Ben kayıt açınca satıcı kırıldığını söyledi. Benzer bir durumla karşılaşan oldu mu?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Merhaba,

11 Kasım indirimlerinde PHİLİPS 55PUS8808 TV indirimli fiyatı 26.XXX iken sepette ödeme yapacağım anda nasıl oldu bilmiyorum 24.020 TL ye satın aldım. Ürün 17 Kasım kargolanıcak iken öne çekilerek 16 Kasım da kargoya verildi. 17 Kasım da yani dün Hepsiburada ücret iadesi bankanıza iletildi yazan bir mesaj aldım. Satıcı kargonuz düştü kırıldı diyor stoğum yok diyip aradan sıyrılıyor, hepsiburada bizim yapabileceğimiz 300 TL kupon diyor. En son bana mesaj atmışlar ücret iadeniz yapıldı yeniden sipariş edin deniliyor. Şuan aynı cihaz 34.000 TL . Satıcı yada hepsiburada sistemi hata yaptı uygun fiyata sattıkları için ürünü göndermek istemediklerinden kargoda kırıldı yalanı sıkıldığını düşünüyorum. Çünkü Neden ücret iadesi yapıldığını sorduğumda bana ilk olarak siz ürünü kabul etmemişsiniz öyle not düşülmüş dediler. Kurgularında bana göre açık verdiler. Ben kayıt açınca satıcı kırıldığını söyledi. Benzer bir durumla karşılaşan oldu mu?
Neden o televizyonu aldın Abdullah abi defalarca kötü ve hatalı bir televizyon olduğunu dile getirdi

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu yeni versiyon. o 8806 versiyon yanlış bilmiyorsam bu 2 versiyon güncel hali.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete

SendyGood

80+ Bronze
Merhaba,

11 Kasım indirimlerinde PHİLİPS 55PUS8808 TV indirimli fiyatı 26.XXX iken sepette ödeme yapacağım anda nasıl oldu bilmiyorum 24.020 TL ye satın aldım. Ürün 17 Kasım kargolanıcak iken öne çekilerek 16 Kasım da kargoya verildi. 17 Kasım da yani dün Hepsiburada ücret iadesi bankanıza iletildi yazan bir mesaj aldım. Satıcı kargonuz düştü kırıldı diyor stoğum yok diyip aradan sıyrılıyor, hepsiburada bizim yapabileceğimiz 300 TL kupon diyor. En son bana mesaj atmışlar ücret iadeniz yapıldı yeniden sipariş edin deniliyor. Şuan aynı cihaz 34.000 TL . Satıcı yada hepsiburada sistemi hata yaptı uygun fiyata sattıkları için ürünü göndermek istemediklerinden kargoda kırıldı yalanı sıkıldığını düşünüyorum. Çünkü Neden ücret iadesi yapıldığını sorduğumda bana ilk olarak siz ürünü kabul etmemişsiniz öyle not düşülmüş dediler. Kurgularında bana göre açık verdiler. Ben kayıt açınca satıcı kırıldığını söyledi. Benzer bir durumla karşılaşan oldu mu?
amazondan ayakkabı aldım kargo dağıtım şubesine kadar geldi sonra taşıma sırasında hasar gördü diyip iade edildi müşteri hizmetlerine yazdıgımda ayakkabının aynısını alın aradaki fark kartınıza geri yatırılıcaktır dedıler.Bence tüm fırmaların amazonu ornek alması gerek.

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerin İçin teşekkür ederim ama konu cihaz önerisi değil. Ben benzer bir durum yaşayan var mı, varsa nasıl bir aksiyon aldı maksatlı yazdım.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba,

Öyle böyle derler bahane uydururlar. Senin tek yolun THH.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kazanırmıyım?
Bununla ilgili emsal kararları okuman lazım. Yarım yıl sürse o zamana televizyon zamlanır. Eğer kazanmazsan mantıksız olur. Emsal kararları oku istersen. Yanlış yönlendirme yapmayayım.

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ
Merhaba,

Hawk koltuk almıştım H.buradadan 2 gün içerisinde koltuk geldi ve bizim kabul etmediğimizi bahane sunarak iade oluşturdular.
Şikayet edeceğim vs. Dedikten sonra aynı ürüne aradaki fark kadar kupon vermişlerdi.
Ama 1 haftalık bir süreç olmuştu birkaç kez arayıp şikayetvara yazmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,594
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom