Neler Yeni

H.z Hatice'nin 2 kefene sarılması hakkında yazılanların kaynağını nasıl bulurum?

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
H.z Hatice'nin iki kefene sarılması hakkında yazılanların kaynağını nereden bulabilirim?
Evet az önce bir konu vasıtasıyla araştırma yaparken internette gördüm, Hz Hatice'nin iki kefene sarılması hakkında bir yazı var ve her yerde aynı yazı var kopyala yapıştır gibi. Bu sitelerden rastgele bir tanesinin linkini veriyorum.
Hiç bir sitede yazılan yerlerde kaynak yazmıyor, nereden olduğu yazmıyor. Bunu nasıl öğrenebilirim ya da konuyu kaynaklarla bilen varsa yardımcı olabilir mi? Öğretmenime sormayı düşünüyorum ama geçiştireceğini düşünmekteyim.

The Batman

80+ Silver
Öyle birşeyler duymuştum ama tam emin değilim birini Allah hediye etti diğeri insanların taktiği ama sağlam bir kaynak göremedim

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
H.z Hatice'nin iki kefene sarılması hakkında yazılanların kaynağını nereden bulabilirim?
Evet az önce bir konu vasıtasıyla araştırma yaparken internette gördüm, Hz Hatice'nin iki kefene sarılması hakkında bir yazı var ve her yerde aynı yazı var kopyala yapıştır gibi. Bu sitelerden rastgele bir tanesinin linkini veriyorum.
Hiç bir sitede yazılan yerlerde kaynak yazmıyor, nereden olduğu yazmıyor. Bunu nasıl öğrenebilirim ya da konuyu kaynaklarla bilen varsa yardımcı olabilir mi? Öğretmenime sormayı düşünüyorum ama geçiştireceğini düşünmekteyim.
kaynak yoksa ilgilenme bile

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
böyle bir şeyi ilk defa senden duydum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,393
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom