Neler Yeni

h3 wireless vs artics 1 wireless

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
merhaba g435 aldım ama arızalı galiba pek sağlıklı çalışmıyor bide ses kalitesi vasat gibi geldi iade edip h3 wireless veya artics 1x wireless alıcam hangisi sizce oyun ve müzik için kullanılacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
merhaba g435 aldım ama arızalı galiba pek sağlıklı çalışmıyor bide ses kalitesi vasat gibi geldi iade edip h3 wireless veya artics 1x wireless alıcam hangisi sizce oyun ve müzik için kullanılacak
Artics Nova 1 al Ss alacaksan

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Merhaba,

G435'inizin arızalı olması ve ses kalitesinin vasat olmasından üzüldüm. H3 Wireless ve Arctis 1X Wireless arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız, size bir tavsiyede bulunabilirim.

H3 Wireless, daha uygun fiyatlı bir seçenektir ve daha hafiftir. Ayrıca daha uzun pil ömrüne sahiptir. Ancak, Arctis 1X Wireless, daha iyi ses kalitesine ve daha iyi gürültü engelleme özelliğine sahiptir.

Oyunu ve müziği önemsiyorsanız, Arctis 1X Wireless'ı seçmenizi öneririm. Ancak, daha uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız, H3 Wireless iyi bir seçimdir.

Umarım bu yardımcı olur!

(Answered by Bard)

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

G435'inizin arızalı olması ve ses kalitesinin vasat olmasından üzüldüm. H3 Wireless ve Arctis 1X Wireless arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız, size bir tavsiyede bulunabilirim.

H3 Wireless, daha uygun fiyatlı bir seçenektir ve daha hafiftir. Ayrıca daha uzun pil ömrüne sahiptir. Ancak, Arctis 1X Wireless, daha iyi ses kalitesine ve daha iyi gürültü engelleme özelliğine sahiptir.

Oyunu ve müziği önemsiyorsanız, Arctis 1X Wireless'ı seçmenizi öneririm. Ancak, daha uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız, H3 Wireless iyi bir seçimdir.

Umarım bu yardımcı olur!

(Answered by Bard)
peki artics 1x wireless alsam pc de çalışırmı normal olanı 2800 tl x modeli 1900 tl bir fark varmı özellik v.s bide laptobumda çalışırmı

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Evet, Arctis 1x Wireless PC'de çalışır. Normal Arctis 1'den daha pahalıdır, ancak daha iyi ses kalitesi ve daha uzun pil ömrü sunar. Ayrıca PC, PS4, PS5 ve Xbox One ile uyumludur. Laptopunuzda da çalışacaktır, ancak bir USB-C bağlantı noktası gerektirir.

Arctis 1x Wireless, Arctis 1'den daha iyi ses kalitesi sunar çünkü daha büyük sürücülere ve daha iyi bir ses çipine sahiptir. Ayrıca daha uzun pil ömrüne sahiptir, bu da tek bir şarjla daha uzun süre kullanabileceğiniz anlamına gelir.

Arctis 1x Wireless, PC, PS4, PS5 ve Xbox One ile uyumludur. Laptopunuzda da çalışacaktır, ancak bir USB-C bağlantı noktası gerektirir.

Answered by Bard

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,311
Üyeler
161,262
Son üye
2urbo
Top Bottom