2666 benim hayatımda hiç uğraşmadığım bir frekans olduğu için biraz değişik olacak ama deneriz yani. 1.42 DRAM Voltajı yaz önce tCL’yi sistem açılmayana kadar düşür 1’er 1’er bi fikrimiz olsun tCL hakkındaMüsaitsen yardımcı olabilir misin?
Tamamdır birazdan denemeye başlıyacağım2666 benim hayatımda hiç uğraşmadığım bir frekans olduğu için biraz değişik olacak ama deneriz yani. 1.42 DRAM Voltajı yaz önce tCL’yi sistem açılmayana kadar düşür 1’er 1’er bi fikrimiz olsun tCL hakkında
Voltajı 1.40 tan fazla veremiyorum.Ayrıca tCL yi bulamadım hangisi oluyor?2666 benim hayatımda hiç uğraşmadığım bir frekans olduğu için biraz değişik olacak ama deneriz yani. 1.42 DRAM Voltajı yaz önce tCL’yi sistem açılmayana kadar düşür 1’er 1’er bi fikrimiz olsun tCL hakkında
Dram cas latency dimi?Tamamdır birazdan denemeye başlıyacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Voltajı 1.40 tan fazla veremiyorum.Ayrıca tCL yi bulamadım hangisi oluyor?
Tamam voltaj 1.4 olsun o zaman. DRAM CAS# Latency, tCL oluyorTamamdır birazdan denemeye başlıyacağım
Voltajı 1.40 tan fazla veremiyorum.Ayrıca tCL yi bulamadım hangisi oluyor?
Dram cas latency dimi?
Evet şuan öyle görünüyorTamamdır anlamadığım şu an 2666Mhz CL19 olarak mı çalışıyor?
Çok iyi12 ye kadar yedi 1.40V daha deniyorum bakalım nereye kadar yiyecek
12'nin stabilitesini test et Memtest64 ile. Olmazsa 13 yap olmazsa 14 yap öyle öyle git sınırı bul.Aynen sevindim11 i yemedi açılmadı sistem. Şimdi ne yapalım?
Ne kadar süre boyunca test edeyim? Ayrıca test ederken video izlesem sorun olur mu?12'nin stabilitesini test et Memtest64 ile. Olmazsa 13 yap olmazsa 14 yap öyle öyle git sınırı bul.
Istesen de izleyemezsinAyrıca test ederken video izlesem sorun olur mu?
Her CL'yi en az 20 DK test et ama bence 30 DK idealNe kadar süre boyunca test edeyim?