Neler Yeni

H510M H Bios sıfırlama

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Emin Topakkaya
Arkadaşlar merhaba bugün PC nin bios ayarlarina girdim. İlk önce ram MHz artirdim sonra secirity Boot u açmak için CSM desteğini kapattım sonra F10 ile kaydedip çıktım sonra bir daha açılmadı. Soft brick olduğunu düşünüyorum. Bios sıfırlarsam çozülür mü ise yararsa nasi sıfırlayacağım. Ekran kartı uefi destekli olması lazım aslında ama neden böyle oldu bilmiyorum bilgisayarı yeni almıştım oysa ki lütfen yardım edin. :((
Anakart Gigabyte h510m h
Ekran kartı AMD Radeon Rx550

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,847
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar merhaba bugün PC nin bios ayarlarina girdim. İlk önce ram MHz artirdim sonra secirity Boot u açmak için CSM desteğini kapattım sonra F10 ile kaydedip çıktım sonra bir daha açılmadı. Soft brick olduğunu düşünüyorum. Bios sıfırlarsam çozülür mü ise yararsa nasi sıfırlayacağım. Ekran kartı uefi destekli olması lazım aslında ama neden böyle oldu bilmiyorum bilgisayarı yeni almıştım oysa ki lütfen yardım edin. :((
Anakart Gigabyte h510m h
Anakartında BIOS Flashback yok. Başka UEFI destekli ekran kartı bulup deneyebilir misin? Eğer iş yapmazsa gönder garantiye anakartı. Bugün pazar günü olduğu için ulaşamamışsındır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Emin Topakkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartında BIOS Flashback yok. Başka UEFI destekli ekran kartı bulup deneyebilir misin? Eğer iş yapmazsa gönder garantiye anakartı. Bugün pazar günü olduğu için ulaşamamışsındır.
Bizim buradaki bilgisayar tamirine götürsem garantiden çıkar mı acaba elimde başka ekran kartı yok şu an maalesef

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,847
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Akın Mustafa
Anakart Gigabyte h510m h
Başka ekran kartıyla dene olmadı Anakartı garantiye yolla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,038
Üyeler
160,020
Son üye
ÖMER ALİ3232