Neler Yeni

HAARP teknolojisi mümkün mü?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Yav babacım bu "dış minnakların" maraşla nasıl bir işi olabilir ya. 2 dakika içinde komplo teorisi üretiyorsunuz hayret.

Son düzenleme:

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
dostum şunu unutma.
her zaman bilimsel bir kaynağı olmayan komplo teorileri ilgi ceker ve odak noktası olur.
bu işin uzmanlarını dinlemekten başka çaremiz yok.
celal şengör gibi avrupada ödül kazanmış bir jeologun sözleri bizim için yeterlidir o da bunun mümkün olmadığıdır

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Celal şengör diyenlerde iq aramıyorum bundan 200 yıl önce celal şengör gibi bi adama uzaya çıkılacak veya metal parçaları uçacak insanlar dünyanın öbür ucuyla iletişim kuracak dediğinde alaya alırdı :D bu güce sahip Abd gibi bi devlet yapay depremmi yapamayacak (ayrıca yapsa bile celal şengöre bizde HAARP varmı diyecekler)
BİDE İmksansız falan diyip kendilerini öne atıp bilmiş taslamaya çalışmaları :D ben var yada yok diye diretmiyorum sadece olayı eleştiriyorum

Celal şengör diyenlerde iq aramıyorum bundan 200 yıl önce celal şengör gibi bi adama uzaya çıkılacak veya metal parçaları uçacak insanlar dünyanın öbür ucuyla iletişim kuracak dediğinde alaya alırdı :D bu güce sahip Abd gibi bi devlet yapay depremmi yapamayacak (ayrıca yapsa bile celal şengöre bizde HAARP varmı diyecekler)
BİDE İmksansız falan diyip kendilerini öne atıp bilmiş taslamaya çalışmaları :D ben var yada yok diye diretmiyorum sadece olayı eleştiriyorum
celal şengör fanı değilim çok haz etmem de ancak 200 yıl sonra olması imkansız dediğini duymadım ve günümüz için pek de mümkün değil.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
beyazTV de konu hakkında bilgisi olduğunu iddia eden bir kişi direkt olarak suçlayıcı tavırlar kullanılıyor.
Bunların ilk vukuatı bu değil. Daha önce de mısır tabletlerinde helikopter, uçak gibi şekillerin var olduğunu iddia edip bunun üzerinden prim yapmaya çalıştıkları da oldu, Tarsus kazısı üzerinden insanın aklı hayali almayacak deli saçması teoriler ürettikleri de oldu. Günümüzde hazır medyada yer etmişken bu teoriyi derleyip toplayıp halka sunup prim yapalım demişler, şaşırtmadı. İnsanlar azıcık bilim insanına itibar etse hiç gerek kalmayacak şu teranelere.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Herkese Merhaba,
Ülkemizde yaşanan depremi bilmeyen yok uzaktan yakında yaşayan herkese geçmiş olsun diliyorum.

depremin ilk günlerinde HAARP teorisi çıkmıştı. fazla bilgim olmadığı için celal şengör ve başka kanallardan videolar izledim bunun imkansız olduklarını söylüyorlar. şimdi ise beyazTV de konu hakkında bilgisi olduğunu iddia eden bir kişi direkt olarak suçlayıcı tavırlar kullanılıyor. Bu imkansız değil miydi? bunu insanlara yayınlayarak neyi amaclıyorlar. eğer bilmediğim bir şey varsa lütfen belirtin
Şu videoyu izle

Bura.K

80+ Silver
BİDE İmksansız falan diyip kendilerini öne atıp bilmiş taslamaya çalışmalar
Şu yorumu yazıp asıl bilmişlik taslayan sensin. 1. Sayfadaki en aşağıdaki yorumumu oku. Fay hatları tetiklenebilir ama 7 ve üstü deprem yapacak kadar tetiklenemez hatta tarihte görülmedi fay tetiklenmesi. Anca petrol kazılırken falan belki. O da Türkiye'nin her dakika yaşadığı artçı depremler gibi bir şey olur. Hiçbir güç Akdeniz'den veya başka yerden taa öteki taraftaki fayı tetikleyemez. Böyle bir şey için devasa bir güç üretimi lazım. Boş boş konuşup kendinizi haklı görüyorsunuz, ona acıyorum ben. Eğer bunları çürütecek bir kanıtın yoksa konuşup bu tür cümleler kurma hakkında yok. Eğer çürütemediysen demek ki yoktur, o zaman imkansız olur ki imkansız da zaten.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Mümkün değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,822
İsim
Doruk
Mümkün ya da değil Amerika neden gelip Türkiyede daha yeni doğmuş hiçbir suçu olmayan bebekleri öldürsün ki?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Bu nasıl bir düşünce yapısıdır empati yapmaya çalışsam bile yapamıyorum.
Güce sahip olmak ile bazı şeylere müdahale edememek arasında çok fark vardır
Adamlar uzaydan uzaya uçuyor kasırgayı engelleyemiyorlar ?
Haarp teknolojisi belki depremi tetikleyebilir fakat durduk yere bunu yapabilmesi mümkün değil 100kmlik bir fay hattını kıpırdatmak size basit şeyler geliyor herhalde.
Depremde mavi ışık çıktı haarp cihazı ile oldu diyen insanlardan bir farkınızı göremedim.
İstanbul gibi türkiyenin kalbi bir yer varken kahramanmaraşta yapalım daha iyi olur dediler aynen.
celal şengör konusunda bu ülkenin bilim insanı kendisinin kişisel yorumları her ne kadar hoşunuza gitmiyor olsa bile bilim açısından yaptığı yorumlara dikkate almak gerekir.

TİTAN.

80+ Platinum
Herkese Merhaba,
Ülkemizde yaşanan depremi bilmeyen yok uzaktan yakında yaşayan herkese geçmiş olsun diliyorum.

depremin ilk günlerinde HAARP teorisi çıkmıştı. fazla bilgim olmadığı için celal şengör ve başka kanallardan videolar izledim bunun imkansız olduklarını söylüyorlar. şimdi ise beyazTV de konu hakkında bilgisi olduğunu iddia eden bir kişi direkt olarak suçlayıcı tavırlar kullanılıyor. Bu imkansız değil miydi? bunu insanlara yayınlayarak neyi amaclıyorlar. eğer bilmediğim bir şey varsa lütfen belirtin
Megatron gerçek olabilir mi ?😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,479
Üyeler
161,292
Son üye
FlameTheBest
Top Bottom