celal şengör fanı değilim çok haz etmem de ancak 200 yıl sonra olması imkansız dediğini duymadım ve günümüz için pek de mümkün değil.Celal şengör diyenlerde iq aramıyorum bundan 200 yıl önce celal şengör gibi bi adama uzaya çıkılacak veya metal parçaları uçacak insanlar dünyanın öbür ucuyla iletişim kuracak dediğinde alaya alırdı bu güce sahip Abd gibi bi devlet yapay depremmi yapamayacak (ayrıca yapsa bile celal şengöre bizde HAARP varmı diyecekler)
BİDE İmksansız falan diyip kendilerini öne atıp bilmiş taslamaya çalışmaları ben var yada yok diye diretmiyorum sadece olayı eleştiriyorum
Bunların ilk vukuatı bu değil. Daha önce de mısır tabletlerinde helikopter, uçak gibi şekillerin var olduğunu iddia edip bunun üzerinden prim yapmaya çalıştıkları da oldu, Tarsus kazısı üzerinden insanın aklı hayali almayacak deli saçması teoriler ürettikleri de oldu. Günümüzde hazır medyada yer etmişken bu teoriyi derleyip toplayıp halka sunup prim yapalım demişler, şaşırtmadı. İnsanlar azıcık bilim insanına itibar etse hiç gerek kalmayacak şu teranelere.beyazTV de konu hakkında bilgisi olduğunu iddia eden bir kişi direkt olarak suçlayıcı tavırlar kullanılıyor.
Şu videoyu izleHerkese Merhaba,
Ülkemizde yaşanan depremi bilmeyen yok uzaktan yakında yaşayan herkese geçmiş olsun diliyorum.
depremin ilk günlerinde HAARP teorisi çıkmıştı. fazla bilgim olmadığı için celal şengör ve başka kanallardan videolar izledim bunun imkansız olduklarını söylüyorlar. şimdi ise beyazTV de konu hakkında bilgisi olduğunu iddia eden bir kişi direkt olarak suçlayıcı tavırlar kullanılıyor. Bu imkansız değil miydi? bunu insanlara yayınlayarak neyi amaclıyorlar. eğer bilmediğim bir şey varsa lütfen belirtin
Şu yorumu yazıp asıl bilmişlik taslayan sensin. 1. Sayfadaki en aşağıdaki yorumumu oku. Fay hatları tetiklenebilir ama 7 ve üstü deprem yapacak kadar tetiklenemez hatta tarihte görülmedi fay tetiklenmesi. Anca petrol kazılırken falan belki. O da Türkiye'nin her dakika yaşadığı artçı depremler gibi bir şey olur. Hiçbir güç Akdeniz'den veya başka yerden taa öteki taraftaki fayı tetikleyemez. Böyle bir şey için devasa bir güç üretimi lazım. Boş boş konuşup kendinizi haklı görüyorsunuz, ona acıyorum ben. Eğer bunları çürütecek bir kanıtın yoksa konuşup bu tür cümleler kurma hakkında yok. Eğer çürütemediysen demek ki yoktur, o zaman imkansız olur ki imkansız da zaten.BİDE İmksansız falan diyip kendilerini öne atıp bilmiş taslamaya çalışmalar
Bu nasıl bir düşünce yapısıdır empati yapmaya çalışsam bile yapamıyorum.Celal şengör diyenlerde iq aramıyorum bundan 200 yıl önce celal şengör gibi bi adama uzaya çıkılacak veya metal parçaları uçacak insanlar dünyanın öbür ucuyla iletişim kuracak dediğinde alaya alırdı bu güce sahip Abd gibi bi devlet yapay depremmi yapamayacak (ayrıca yapsa bile celal şengöre bizde HAARP varmı diyecekler)
BİDE İmksansız falan diyip kendilerini öne atıp bilmiş taslamaya çalışmaları ben var yada yok diye diretmiyorum sadece olayı eleştiriyorum
Megatron gerçek olabilir mi ?Herkese Merhaba,
Ülkemizde yaşanan depremi bilmeyen yok uzaktan yakında yaşayan herkese geçmiş olsun diliyorum.
depremin ilk günlerinde HAARP teorisi çıkmıştı. fazla bilgim olmadığı için celal şengör ve başka kanallardan videolar izledim bunun imkansız olduklarını söylüyorlar. şimdi ise beyazTV de konu hakkında bilgisi olduğunu iddia eden bir kişi direkt olarak suçlayıcı tavırlar kullanılıyor. Bu imkansız değil miydi? bunu insanlara yayınlayarak neyi amaclıyorlar. eğer bilmediğim bir şey varsa lütfen belirtin