Sıfırı kaç lira knk zaten 650 liraya vardı geçen sıfır hepsiburadadaAlıntıyı görüntüle
Hacılar boyle bi kasa alacağim sizce nasıldı micro atx falan destekliyomuş alınır mı?
bu fiyata 2.el dark guardian, galax revulution alınırAlıntıyı görüntüle
Hacılar boyle bi kasa alacağim sizce nasıldı micro atx falan destekliyomuş alınır mı?
bu fiyata 2.el dark guardian, galax revulution alınırAlıntıyı görüntüle
Saol hacı ben bi sarı sitede ne var merak etmiştim ondan sordum baska neler var mesela 800 tl civarına 1000 tl ye kadar çıkabilirimAlınmaz hacı sıfırı daha ucuz
Örnek modelGAMETECH Legend Pro Mesh 4x120mm Pencereli Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası. Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMETECH Legend Pro Mesh 4x120mm Pencereli Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hacı @Ckribrahim hocam yardımcı olabilir o daha iyi bilirSaol hacı ben bi sarı sitede ne var merak etmiştim ondan sordum baska neler var mesela 800 TL civarına 1000 TL ye kadar çıkabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hacılar şimdi bu kasa beni idare eder dimi buna birde fsp marka psu takcam nasil olur