Hadi den kendi hesabıma çekerkenbaşarısız oldu derken ? dekont elindemi yoksa hiç mi çekim oluşturamadın ?
10 dakika oldu öyle bir mesaj almadım.. Çok şükür bekliyorumİşlemi yaptım 5 dk sonra başarısız oldu diye mesaj geldi hadi den
Geldi mi peki para10 dakika oldu öyle bir mesaj almadım.. Çok şükür bekliyorum
Seninki de iptal olur işlem 10 dk sürmez10 dakika oldu öyle bir mesaj almadım.. Çok şükür bekliyorum
Referans linkine gerek yok ama şuan kimse para çekemiyor sorun çözülene kadar para yatırmanı tavsiye etmem50 lira için referans linkine ihtiyacımız var mı? yoksa direk indirincede veriyo mu ?
tamamdır. Akşama yaparım zaten 9-10 gibiReferans linkine gerek yok ama şuan kimse para çekemiyor sorun çözülene kadar para yatırmanı tavsiye etmem
Uygulama açılmıyor hata veriyor
Bizim paralar içerde kaldı
çekim talebi oluşturdum.. Dekontta elimde sanırsam işlem sırası var galiba sizde durumlar nedir ?
Nays Kullananlar Parayı Naysa Çeksin. (Paparaya da %2 komisyonla yükleniyormuş. )Uygulama çöktü
%2 komisyonla paparayada çekilebilir nays yoksaNays Kullananlar Parayı Naysa Çeksin.
Adımlar.
• Hadi uygulamasına girin sanal kart oluşturun.
• Daha sonra nays uygulamasına girin para yükle > banka kartını seçin.
• Sanal kart bilgilerini ve tutarı girin telefona sms gelicek kodu onaylayın para nays hesabınıza yansıyacaktır.
{Nays olmayanlar uygulamanın düzelmesini bekleyin.}
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle