Neler Yeni

Hadron güç kaynağı kaliteli mi?

Kinili31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emircan Kinili
'Hadron dediğimiz marka asus, gameload, rampage ve daha birsürü psu markasına kart üstü devre satıyor. Bizzat söküp inceledim ve biliyorum.' böyle bir yorum gördüm ne kadar doğru veya değil bilmiyorum fakat hadron güç kaynaklarının kaliteli değil diye biliyorum.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan
görebileceğiniz en kalitesi psular sıralamasında ilk 10!da yer alır asus'a satması imkansız kendisi zaten etiket basıp satıyor bu psuları

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
'Hadron dediğimiz marka asus, gameload, rampage ve daha birsürü psu markasına kart üstü devre satıyor. Bizzat söküp inceledim ve biliyorum.' böyle bir yorum gördüm ne kadar doğru veya değil bilmiyorum fakat hadron güç kaynaklarının kaliteli değil diye biliyorum.

Operation_Upshot-Knothole_-_Badger_001.jpg

Kinili31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emircan Kinili
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görebileceğiniz en kalitesi psular sıralamasında ilk 10!da yer alır asus'a satması imkansız kendisi zaten etiket basıp satıyor bu psuları
baya iddalı şekilde yorum yapılıyor @Abdullah Hacıgül Reis bu konuda bir video yapar mısın? çok merak ettim ciddi ciddi böyle bişey varsa eğer ne düzeyde kalitesi ne durumda diğer markalara sattığı ürünlerin asus falan denilince asus güç kaynakları hakkında soru işareti oluştu kafamda

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan
baya iddalı şekilde yorum yapılıyor @Abdullah Hacıgül Reis bu konuda bir video yapar mısın? çok merak ettim ciddi ciddi böyle bişey varsa eğer ne düzeyde kalitesi ne durumda diğer markalara sattığı ürünlerin asus falan denilince asus güç kaynakları hakkında soru işareti oluştu kafamda
yalan bilgi hocam kurcalamaya gerek bile yok bende hadron değil ama o ayarda ki hadrondan daha kaliteli bir kaç psu kullandım asus/tt/corsair markalarınıda kullandım arada dağlar var xigmatex marka bir psuyuda başka birşeyde kullanmak için içini açmıştım çok fark var emin olun aralarında benze noktaları yok diyebilirim

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Merdiven altı PSU'lar

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
asus psu ların tamamına yakını seasonic ten çıkıyor. hadron kim asusa psu üretmek kim

Ysuflix

80+ Gold
gerçek bi c4

Kinili31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emircan Kinili
yalan bilgi hocam kurcalamaya gerek bile yok bende hadron değil ama o ayarda ki hadrondan daha kaliteli bir kaç psu kullandım asus/tt/corsair markalarınıda kullandım arada dağlar var xigmatex marka bir psuyuda başka birşeyde kullanmak için içini açmıştım çok fark var emin olun aralarında benze noktaları yok diyebilirim
şahsen bende böyle düşüyorum ama herif baya iddalı benle cahil bilgisiz diye dalga geçiyordu.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026