Neler Yeni

Hafif hastayken GYM'e gidilir mi?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Pazar günü ağır derecede başlayan gribim bugün ve dün aldığım ilaçlarla bayağı hafifledi. Sadece hafif burun akıntısı/tıkanıklığı ve nadir öksürme var. Onun dışında bir problemim yok ve kendimi iyi hissediyorum. Sizce bugün Gym'e gitmeli miyim? (2 gündür gitmiyorum zaten iyice dinlendim)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Gidebilirsin bence çokta kırılgan takılmaya gerek yok :D. Eğerki halsizlik ve başta bir sorun yok ise gidilir burun akıntısı vs. fış fış çeke çeke yaparsın.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Öksürük ve hapşırık devam ettiği sürece hasta bulaştırıcı kabul edilir. Pandemi mandemi gördük işte. Tam iyileş öyle git milletin de hakkına girme bence

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,488
İsim
Çağatay
Pazar günü ağır derecede başlayan gribim bugün ve dün aldığım ilaçlarla bayağı hafifledi. Sadece hafif burun akıntısı/tıkanıklığı ve nadir öksürme var. Onun dışında bir problemim yok ve kendimi iyi hissediyorum. Sizce bugün Gym'e gitmeli miyim? (2 gündür gitmiyorum zaten iyice dinlendim)
Hafif hastada olsanız gitmeniz hem sizin için hemde salonda bulunan insanlar için iyi değil. Sporda vücut kasları yıkıma uğruyor, onları onarmakla mı uğraşsın yoksa hafiflemiş griple mi ? 1-2 gün daha dinlenmen ve kendini tam anlamıyla toparlamanı tavsiye ederim.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
konu actıgına gore gıdesın yok salla gıtme mentalın hazır degıl 2 3 gun daha dınlen

Top Bottom