Neler Yeni

Hafıza kartı 256 yerine 268gb cikti sahte midir

sewaluzan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şevval
Hafıza kartını 256gb xiomi olarak aldim fakat 268gb gosteriyo arkadaşım sahte ürün olabilir dedi ve endişelendim ayrica fotoğraf ve videoların tarihlerinin yarısı hafiza kartina aktardığım tarihte gözüküyo orjinal tarihini göstermiyor çoğu nedenini anlamadim

Ekler

• Screenshot_2023-06-30-04-28-44-708_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2023-06-30-04-28-44-708_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    264.3 KB · Hit: 38

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hafıza kartını 256gb xiomi olarak aldim fakat 268gb gosteriyo arkadaşım sahte ürün olabilir dedi ve endişelendim ayrica fotoğraf ve videoların tarihlerinin yarısı hafiza kartina aktardığım tarihte gözüküyo orjinal tarihini göstermiyor çoğu nedenini anlamadim
Ürün sahte iade etmeni öneririm, güvenilir bir siteden samsung marka alabilirsin. Bellek üretimi konusunda diğer markalardan daha iyiler.

Hoope

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ad soyad
Deneme amaçlı yüksek boyutlu bir dosyayı kopyalayarak hafıza kartını doldurmaya çalış. Eğer kapasitesinin tamamı dolarsa bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama 20-30 gb dolduktan sonra eskileri siliyor ve yerine yenilerini yazıyorsa demek ki sahtedir.

Son düzenleme:

sewaluzan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şevval
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneme amaçlı yüksek boyutlu bir dosyayı kopyalayarak hafıza kartını doldurmaya çalış. Eğer kapasitesinin tamamı dolarsa bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama 20-30 gb dolduktan sonra eskileri siliyor ve yerine yenilerini yazıyorsa demek ki sahtedir.
Nasil doldurabilirim yulsek boyutlu dosya nerden bulabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasil hizlica doldurabilirim

Hoope

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ad soyad
Nasil doldurabilirim yulsek boyutlu dosya nerden bulabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasil hizlica doldurabilirim
1 tane 5 veya 10 gb boyut kaplayan video çek 4k kalitede. Onu hafıza kartına at ve hafıza dolana kadar aynı dosyayı kopyala yapıştır yap.

Top Bottom