Neler Yeni

Hafızaya ne iyi gelir acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Işıkcan Çuhadar
Dostlar ben TYT ve güzel sanatlar yetenek sınavına çalışıyorum. Ama tahminen ( umarım değildir ) kronik unutkanlığım olabilir. Hafızamı güçlendirmek için ne yapabilirim sizce

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
En başta kan vererek B12 vitaminine baktırmalısın, eksikse tedavi olmalısın. Bir de uykusuz kalmamaya dikkat etmelisin.

Genel olarak hafızaya faydalı besinler ise şunlardır: Balık, ceviz, kabak çekirdeği, yumurta, bitter çikolata, yaban mersini, siyah üzüm (kurusu da olur).

Başarılar.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Alkan Köroğlu
Dostlar ben TYT ve güzel sanatlar yetenek sınavına çalışıyorum. Ama tahminen ( umarım değildir ) kronik unutkanlığım olabilir. Hafızamı güçlendirmek için ne yapabilirim sizce
kan değelerinden b12ye baktır eksikse zaten vitamin verirler eğer verirlerse o vitaminleri her gün al ve arkadaşın dediği besinlerden tüketmeye daha özen göster

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Işıkcan Çuhadar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En başta kan vererek B12 vitaminine baktırmalısın, eksikse tedavi olmalısın. Bir de uykusuz kalmamaya dikkat etmelisin.

Genel olarak hafızaya faydalı besinler ise şunlardır: Balık, ceviz, kabak çekirdeği, yumurta, bitter çikolata, yaban mersini, siyah üzüm (kurusu da olur).

Başarılar.
kan değelerinden b12ye baktır eksikse zaten vitamin verirler eğer verirlerse o vitaminleri her gün al ve arkadaşın dediği besinlerden tüketmeye daha özen göster
tamamdır çok teşekkürleeeeerrr

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Gözünü haramdan sakın hocam. Kesin çözüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,284
Üyeler
165,328
Son üye
umurk
Top Bottom