Neler Yeni

Hakan Bayrakçı dan Muhalif Fondaşlara 9 Tavsiye

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Heee canım heee :) :) :) Şuan Pensilvanyadakiler ağlıyor, sağa sola saldırıyorlar. Sana ne kadar çok benziyor tavırları değilmi? :) :) :) Şimdi sen gitte Cevheri Güven, Emre Uslu dinle biraz. Nasılda ağlıyorlar sen gibi :)
Papayla soros bile destek vermiş reise.
Sen ne diyorsun :D
Noldu iki adayda projeydi ?

İceWolf

80+ Silver
Papayla soros bile destek vermiş reise.
Sen ne diyorsun :D
Noldu iki adayda projeydi ?
Sen Türkiyede yaşadığına eminmisin? ABD başkanından tutta PKK ... lerinden tutta, Selahattininden tutta, FETÖ cü İtlere kadar, Fransasından tutta, Almanından tutta dünyadan KK ya destek vermeyen kalmadı. Neyin kafasındasın...

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Sen Türkiyede yaşadığına eminmisin? ABD başkanından tutta PKK ... lerinden tutta, Selahattininden tutta, FETÖ cü İtlere kadar, Fransasından tutta, Almanından tutta dünyadan KK ya destek vermeyen kalmadı. Neyin kafasındasın...
İyi senin dediğin olsun.
Bundan sonra İlber Ortaylı felsefesiyle yaşayacağım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim zamanı gelmiş belirteyim "A101 ürünlerine %30 zam yaptı."
Bu saatte a101 mı açık ürün etkileri değişti her habere inanmayın zam gelecek Zaten de herşeye inanmayın medya size neyi verirse onu almayın iyice araştırın bence o etiketlerin eski olamadığını nereden biliyoruz zam elbette gelecek ama onu paylaşıp a101 zam yaptı yok o onu yaptı bu bunu dedilere çok inanmayın kendiniz iyice araştırın

İceWolf

80+ Silver
Bu saatte a101 mı açık ürün etkileri değişti her habere inanmayın zam gelecek Zaten de herşeye inanmayın medya size neyi verirse onu almayın iyice araştırın bence o etiketlerin eski olamadığını nereden biliyoruz zam elbette gelecek ama onu paylaşıp a101 zam yaptı yok o onu yaptı bu bunu dedilere çok inanmayın kendiniz iyice araştırın
Alışık değillerki. Onlara whatsapp gruplarından ne gönderirlerse ona inanan bir garip Terlik kavmi :) Sence A101 in kapalı olduğunu akledebilecek akıl varmıki bunlarda? :) :) :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Alışık değillerki. Onlara whatsapp gruplarından ne gönderirlerse ona inanan bir garip Terlik kavmi :) Sence A101 in kapalı olduğunu akledebilecek akıl varmıki bunlarda? :) :) :)
Valla bilmiyorum da o etiket nasıl değişti bir gece de kim gidip açtı bunu düşündüm ben hemen direk öyle bir haber var off şerefsizler ne yapmış da diyebilirdim ama hep diyorum ya medya neyi verirse onu alırsın bunu almayın siz işte iyice bakın araştırın birkaç kaynaktan doğrulayın misal ben seçimleri her iki yandaş medya dan takip ettim hem anka hem Anadolu ajansı hem yandaş TV kanalı hem muhalif kanal tek taraflı bakmam olaylara

Alfha13

80+ Silver
Diğer konuda "Ben afganım, Türk kızlarına saldırcam" diyen ahlaksız. Buraya geldin şimdide Şeriatçı Aczmendi kılığınamı gircen?
O konuda kimse o anlamda öyle bir şey demedi, cümleyi de ben yazmadım, anlayamaman senin problemin. Şeriatçı Aczpnmwspkasfa kılığına da girmiyorum. Alakasız alakasız şeyler yazıyorsun, kullandığın dil zaten gel beni linçle diyor. Zihinsel sorunların için sana geçmiş olsun diliyorum, belki düzelir büyüdüğünde.

İceWolf

80+ Silver
Valla bilmiyorum da o etiket nasıl değişti bir gece de kim gidip açtı bunu düşündüm ben hemen direk öyle bir haber var off şerefsizler ne yapmış da diyebilirdim ama hep diyorum ya medya neyi verirse onu alırsın bunu almayın siz işte iyice bakın araştırın birkaç kaynaktan doğrulayın misal ben seçimleri her iki yandaş medya dan takip ettim hem anka hem Anadolu ajansı hem yandaş TV kanalı hem muhalif kanal tek taraflı bakmam olaylara
Yandaş-Fondaş medya denen bişey yoktur. Dünyadaki medya belirli ailelere aittir. A Haber Yandaş dersin, ama "RTE yi darbe gecesi yayına almadıkları" bilgisini atlarsın. Fondaş dersin ama CHP-HDP gerçeklerini KK nın evindeki ERMENİ HAÇIN bilgisini, Annesinin adının YEMUŞ olduğu bilgisini fondaş medyadan aldığımızı unutursun.

Her taraf olan medya, kitlesini gütmek ve içlerinde KAOS yaratmak için vardır. Sonuçta kitlelerin kaosu, ülkenin kaosudur. Yani tüm medyanın amacı güttükleri kitleleler sayesinde Ülkeyi kaosa götürmektir. Yahudilerde ülkelerdeki bu kaoslar sayesinde dünyada bu kadar hakim olabilmişlerdir. Bu yüzden Tüm dünyadaki medyanın genel sahibi YAHUDİLERDİR! (y) (y)

Top Bottom