Neler Yeni

Halı saha uygulaması yapsak tutar mı?

Wocix

80+ Bronze
Merhaba iyi forumlar. Aklıma daha önceden de gelmişti ama o zamanlarda pek yanaşamadım. Ama şimdi içime çok ısındı ve birazdan anlatacağım uygulamayı yapmak istiyoruz arkadaşımla.

Uygulamanın temel amacı halı saha oynacağınız zaman diyelim ki kaleye adam eksik hemen uygulamaya veya sitesine girip oradan kaleci arıyorsunuz gibi tabii bu sadece temel amacı ama içinde çok fazla yapmak istediğim özellikler var yani tabanı böyle olan bir uygulama tutar mı? Reklamlar da dahil olacak buna çoğu yere uygulamanın reklamını vermek istiyorum.

mfimmel

80+ Silver
Merhaba iyi forumlar. Aklıma daha önceden de gelmişti ama o zamanlarda pek yanaşamadım. Ama şimdi içime çok ısındı ve birazdan anlatacağım uygulamayı yapmak istiyoruz arkadaşımla.

Uygulamanın temel amacı halı saha oynacağınız zaman diyelim ki kaleye adam eksik hemen uygulamaya veya sitesine girip oradan kaleci arıyorsunuz gibi tabii bu sadece temel amacı ama içinde çok fazla yapmak istediğim özellikler var yani tabanı böyle olan bir uygulama tutar mı? Reklamlar da dahil olacak buna çoğu yere uygulamanın reklamını vermek istiyorum.
Çok mantıklı bir fikir aslında, yapılabilir.

Wocix

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok mantıklı bir fikir aslında, yapılabilir.
şuanda kontrol ettim ve 1 tane böyle bir uygulama var ama reklamı vs iyi yapılmamış ve arka planıda da öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

düzensiz özellikleri pek yok teması baya kötü gibi

mfimmel

80+ Silver
şuanda kontrol ettim ve 1 tane böyle bir uygulama var ama reklamı vs iyi yapılmamış ve arka planıda da öyle
Reklamı bütçen varsa popüler instagram sayfalarında yapabilirsin aslında. Yazılım işini de kendin çözersen on numara olur.

.RBO.

80+ Silver
Güzel reklam yapılırsa desteklenirse kaliteli olursa tutabilir ama önemli olan hedef kitle kimse tanımadığı kişiyi takımına almak istemez puan sistemi olsa iyi olur öyleki tutarsa uygulamayı takımların firmalarında görebiliriz 😁

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm

Yapılır bu arada

lexus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emir Kutluca
Vardı öyle bir uygulama zaten bi videoda görmüştüm eskiden

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik

Hocam fikrini calarlar sil postu hemen

Sir Cem T-oker

80+ Gold
böyle uygulama vardı. karşı takım maçın başlamasına 5dk kala kaleci bulmuştu o uygulama sayesinde. hatta o uygulama üzerinden para kazananlar var.

EPekzy

80+
Aynısını birkaç yıl önce düşünmüştüm ama zaten bir tane var diye üstünde çok durmamıştım. Güzel bir uygulama ve iyi bir reklam ile en azından tatmin edecek yere getirilebilir bence.

mfimmel

80+ Silver
onlar ne kadara yapıyorduk ki hocam var mı bir tahmininiz ?
Tahminim yok ama görüyorum. Özellikle genç tayfanın en yoğun olduğu sayfa bgy diyebiliriz. BGY instagram sayfalarında reklam verebilirsin ücret hakkında fikrim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel reklam yapılırsa desteklenirse kaliteli olursa tutabilir ama önemli olan hedef kitle kimse tanımadığı kişiyi takımına almak istemez puan sistemi olsa iyi olur öyleki tutarsa uygulamayı takımların firmalarında görebiliriz 😁
Eğer uygulama tutarsa ülkenin her yerinden insan kullandığında sağlam bir database lazım arkadaş tek kişi halledebilir mi onu :D

Top Bottom