Neler Yeni

Hangi Anakart Daha İyi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
a l p e r
Bunlardan hangisi daha iyidir? i3 12100F ile kullanicam.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,799
İsim
Kerem Çavuş
Bomber serisine hiç güvenmiyorum kullandığım 2 bilgisayarda da birsürü sorun yaşadım ve yaşayanlara da denk geldim , gigabyte da aşşağı kalmaz bütçe arttırıp asus almaya bak bütçe artmıyosa da msi pro al bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bomber serisine hiç güvenmiyorum kullandığım 2 bilgisayarda da birsürü sorun yaşadım ve yaşayanlara da denk geldim , gigabyte da aşşağı kalmaz bütçe arttırıp asus almaya bak bütçe artmıyosa da msi pro al bence
bu mu dedigin?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Bunlardan hangisi daha iyidir? i3 12100F ile kullanicam.

Gigabayt alınmaz hocam bios olsun her şeyi bana göre rezil bir arayüze sahip gigabaytlar msi bazı sorunları var o seride ama şanslıysanız sıkıntı çıkmaz bütçe arttıra biliyorsanız daha iyi bir msi anakart öneririm

baranthemosby

80+ Bronze
Gigabayt alınmaz hocam bios olsun her şeyi bana göre rezil bir arayüze sahip gigabaytlar msi bazı sorunları var o seride ama şanslıysanız sıkıntı çıkmaz bütçe arttıra biliyorsanız daha iyi bir msi anakart öneririm
Aslında Gigabyte güzel ya. Bios'u benim hoşuma gidiyor. Ben bir sorun görmedim. Ancak bütçe varsa MSI daha iyi olabilir.

İ3-12100F için bütçeniz varsa;

Bütçenizi çok aşmayacak şekilde;

İşlemci değiştirmeyi düşünürseniz, geleceğe yönelik;

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Aslında Gigabyte güzel ya. Bios'u benim hoşuma gidiyor. Ben bir sorun görmedim. Ancak bütçe varsa MSI daha iyi olabilir.

İ3-12100F için bütçeniz varsa;

Bütçenizi çok aşmayacak şekilde;

İşlemci değiştirmeyi düşünürseniz, geleceğe yönelik;

gigabaytta çok çektim özellikle 2 kere bios kitlendi oc çekerken servislerde süründürdü beni tepkiliyim ne kadar çok

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Nihat Çebi
Asus anakartlardan vazgeçmeyin, BIOS olarak aralarında en iyi Asus sonrada MSI'dır bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gigabaytta çok çektim özellikle 2 kere bios kitlendi oc çekerken servislerde süründürdü beni tepkiliyim ne kadar çok
Asus anakartlardan vazgeçmeyin, BIOS olarak aralarında en iyi Asus sonrada MSI'dır bence.
oncelikle arkadaslar bende suan gigabyte h610m-h var yeni geldi elime. Fakat anakartin internet portu ve m2 ssd slotu calismiyor iadeye gonderiyorum suan. baran kardesimin onerdigi msi pro h610m-b anakartin siparisini verecegim tesekkurler.

i312100f ile kullanacagim.

Ekler

• AFA7B560-531B-45A2-954D-DF8738EF3990.jpeg
    AFA7B560-531B-45A2-954D-DF8738EF3990.jpeg
    2.6 MB · Hit: 11

baranthemosby

80+ Bronze
oncelikle arkadaslar bende suan gigabyte h610m-h var yeni geldi elime. Fakat anakartin internet portu ve m2 ssd slotu calismiyor iadeye gonderiyorum suan. baran kardesimin onerdigi msi pro h610m-b anakartin siparisini verecegim tesekkurler.

i312100f ile kullanacagim.
Yaşadığınız durum için gerçekten üzüldüm. Anakart tercihi olarak her şekilde Gigabyte tercih eden birisi olarak bu durumunuzu unutmayacağım. Umarım tez zamanda en güzel şey size gelmiş olur. MSI Pro sizi üzmeyecektir. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Bir sorun olursa tarafıma ulaşabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam. Elbette Asus ve MSI gibi markalar varken Gigabyte biraz F/P olarak kalıyor. Ancak ben öznel olarak sevdiğim için tercih ediyorum. Sizin yaşadığınız durumları da bundan sonraki öneri ve düşüncelerimde göz önünde bulunduracağım. Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
a l p e r
Yaşadığınız durum için gerçekten üzüldüm. Anakart tercihi olarak her şekilde Gigabyte tercih eden birisi olarak bu durumunuzu unutmayacağım. Umarım tez zamanda en güzel şey size gelmiş olur. MSI Pro sizi üzmeyecektir. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Bir sorun olursa tarafıma ulaşabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam. Elbette Asus ve MSI gibi markalar varken Gigabyte biraz F/P olarak kalıyor. Ancak ben öznel olarak sevdiğim için tercih ediyorum. Sizin yaşadığınız durumları da bundan sonraki öneri ve düşüncelerimde göz önünde bulunduracağım. Teşekkürler.
gencergaming guvenilir midir bu arada?

baranthemosby

80+ Bronze
gencergaming guvenilir midir bu arada?
Hiç alışveriş yapmadım. Satın alan dostlar vardır. Süreci onlara sormanız daha yararlı olur. Ben o siteyi bilemediğim için yorum yapamıyorum hocam. Üzgünüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,889
Üyeler
168,699
Son üye
Efe0101
Top Bottom