Neler Yeni

hangi anakartı almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
alperen özdemir
LÜTFEN BURAYI OKUYUN
hazır sistem alacağım anakart kısmında bu iki opsiyon arasıdan tercih yapacağım Gigabyte A620M DS3H anakart 1400 tl daha pahalı almalı mıyım neden bana tek artısının soğutma bulunması olması işlemci 7500f sizce bu anakartı bu fiyat farkına bu işlemciden dolayı almalı mıyım diğer artılarını önemsemiyorum çünkü ihtiyacım olmayan artıları var lütfen onları çooook önemli olmadığı sürece belirtmezseniz sevirim şimdiden teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
alperen özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ıntel sevıp ama am5 almak ds3h alabılırsınız ram slotu 4 192 gb destekler ıken dıgerı 96 gb desteklıyor
hocam isim değişmiyor ondan böyle kaldı ama gene intel seviyorum neyse bu farklı bir konu dediğim gibi 4 ram slotunun bana bir faydası olmayacak tek artısı soğutma oda işlemciden dolayı alınır mı diye sormuştum

Gurkanpiro

80+ Gold
hocam isim değişmiyor ondan böyle kaldı ama gene intel seviyorum neyse bu farklı bir konu dediğim gibi 4 ram slotunun bana bir faydası olmayacak tek artısı soğutma oda işlemciden dolayı alınır mı diye sormuştum
aynı fıyat sogutmalı alırım 8x2 ram kullacaksınız 16 yetmemeye baslıyacak 32 ye yukseltırsınız bence ds3h

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
alperen özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı fıyat sogutmalı alırım 8x2 ram kullacaksınız 16 yetmemeye baslıyacak 32 ye yukseltırsınız bence ds3h
hocam yukarıyı okumadınız galiba hazır sistemden alacağım için arada 1400tl fiyat farkı var aynı fiyat olsa konu açar mıyım 1400tl fiyat farkına soğutma alınır mı diye soruyorum

Flaqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mirza
Dostum attıgın sitede ikiside 9 faz olarak gözüküyor soğutma performansı olarak pek bi fark olacagını sanmiyorum ve ikiside matx anakartlar A620m H bios flasback özelliğinide barındırıyor bana sorarsan aradaki fiyat farkına değmez ds3h tek artısı soğutma bloğu ve daha fazla bağlantı girişleri

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,005,476
Üyeler
159,340
Son üye