Pek bir fikrim yok ama Slazenger hem tasarım olarak hemde sağlamlık olarak tercih edilebilir bir marka değilSlazanger marka ayakkabılar 250 TL den başlıyor sizce 2 veya 3 tane slazanger almak mı 1 tane Nike veya adidas almak mı
1 tane al ama kaliteli al.1 tane Nike veya adidas almak mı
Kanka 700 den aşağı yok ancak o kadar vermek istemiyorumNike almaya karar verirsen ne kadar para ayırcaksın?
Lumberjack aldım sene başında ayak yerleri hep soyuldu bir daha almayacağım bakalım almam büyük ihtimal ancak diğerleri çok pahaliPek bir fikrim yok ama Slazenger hem tasarım olarak hemde sağlamlık olarak tercih edilebilir bir marka değil
Ben olsam 1 tane nike yada adidas alırdım.Slazanger marka ayakkabılar 250 TL den başlıyor sizce 2 veya 3 tane slazanger almak mı 1 tane Nike veya adidas almak mı
Lumberjack'ler genel olarak kaliteli yerine göre f/p bir marka. Tabii ki ürüne göre değişir ama genel olarak güzel ayakkabılar üretiyor.Kanka 700 den aşağı yok ancak o kadar vermek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lumberjack aldım sene başında ayak yerleri hep soyuldu bir daha almayacağım bakalım almam büyük ihtimal ancak diğerleri çok pahali
Bende aynısını yaşadım Lumberjack alınmazKanka 700 den aşağı yok ancak o kadar vermek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lumberjack aldım sene başında ayak yerleri hep soyuldu bir daha almayacağım bakalım almam büyük ihtimal ancak diğerleri çok pahali