Alyani hocam alayım mı
Erkeklerde giyebilir hocam, sadece numaralar kadınlara özel üretilmiş, mağazada dene al yani, sıkıntı yok.Üstteki kötü altakini de belediye dağıtıyor ikisini tercih etmem ama alınacaksa alttaki daha güzel
Bu arada alttaki kadın ayakkabısı
Ayakkabı bana kalırsa aşırı iğrençDunk high lara bakabilirsin
hocam normalde 41 sıkıyo 42 oluyo bana aslında 41.5 uretilse tam ayak numaram blazerda kalıp kücük dediler 42.5 söyledimayak numaran küçükse blazer güzel gider
hocam normalde 41 sıkıyo 42 oluyo bana aslında 41.5 uretilse tam ayak numaram blazerda kalıp kücük dediler 42.5 söyledimErkeklerde giyebilir hocam, sadece numaralar kadınlara özel üretilmiş, mağazada dene al yani, sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayakkabı bana kalırsa aşırı iğrenç
hocam 1448 tl ye indirimle aldım blazer vntg nasıl sizceyaygın olduğuna bakma bende orjinal air jordan serisinin hepsi var ama piyasada millet 200 300 verip çakmasıyla benikinin kopyasını giyiyor dert etmiyorum hiç tamamen senin rahatlığın beğenmen vs. bunlar önemli
gayet iyi hocam normal fiyata almışsın güle güle giyhocam normalde 41 sıkıyo 42 oluyo bana aslında 41.5 uretilse tam ayak numaram blazerda kalıp kücük dediler 42.5 söyledim
hocam normalde 41 sıkıyo 42 oluyo bana aslında 41.5 uretilse tam ayak numaram blazerda kalıp kücük dediler 42.5 söyledim
hocam 1448 TL ye indirimle aldım blazer vntg nasıl sizce
numara olarak olur mu acaba hocam o kafamı karıştırdı bide fiyatı kaçırmak istemedim nike sitesı dahil her sitede 41 numara ve üstü 2300 tl den aşağı bulunmuyor bu fiyat çok iyi geldi banagayet iyi hocam normal fiyata almışsın güle güle giy