Neler Yeni

Hangi bilekliği almaliyim kararsizim

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
hamza ilkaya
seçenekler şunlar kararsız kaldım.
( ERKEK ADAM TAKIMI TAKAR DİYEN MAGARA ADAMLARI LUTFEN KONUDA YER ALMASIN )

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan
üstünde lacoste yazıyor diyede bu kadar para verilmez ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
hamza ilkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üstünde lacoste yazıyor diyede bu kadar para verilmez ya
Dostum üzerinde lacoste yazıyor diye bu parayı vermiyorum zaten görüntüsü hoşuma gitti canlı gördüğüm için almak istiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan

Shourd

80+ Gold
seçenekler şunlar kararsız kaldım.
( ERKEK ADAM TAKIMI TAKAR DİYEN MAGARA ADAMLARI LUTFEN KONUDA YER ALMASIN )
bu paraya akıllı saat alınır güzelinden neyse en iyisi gri şık duruyor ve altın olan fazla şımarık gösterir en iyisi gri olan bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
hamza ilkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu paraya akıllı saat alınır güzelinden neyse en iyisi gri şık duruyor ve altın olan fazla şımarık gösterir en iyisi gri olan bence
Hocam watch 8im var zaten diğer bileği boş hissediyorum bi gümüş bileklik aldım oda ince kaldı yanına o gümüş mavi yazılıyı alsam tam güzel durabilir

Shourd

80+ Gold

eneskaya6

80+ Silver
Çelik bilekliğe bu para vermektense, kuyumculara giderek gümüş hem daha kaliteli daha uzun ömürlü ve değerini kaybetmeyen bileklik alabilirisn

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
hamza ilkaya
Çelik bilekliğe bu para vermektense, kuyumculara giderek gümüş hem daha kaliteli daha uzun ömürlü ve değerini kaybetmeyen bileklik alabilirisn
Kankam gümüş bileklik kolyem var zaten. Altın almayı düşündüm oda normalde 2.64gr altın 3bin küsür yapıyor bileklikte 2.64gr altına 7000 istiyorlar altını öyle almaktansa altın hesabımdan almayı düşündüm. Ama bu bileklikler ayrı bi tatli duruyor galiba gri mavi yazılı olanı alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam gümüş bileklik kolyem var zaten. Altın almayı düşündüm oda normalde 2.64gr altın 3bin küsür yapıyor bileklikte 2.64gr altına 7000 istiyorlar altını öyle almaktansa altın hesabımdan almayı düşündüm. Ama bu bileklikler ayrı bi tatli duruyor galiba gri mavi yazılı olanı alacağım.
Pardon yanlış yazdım 2.64 gr 7 küsüre denk geliyor, 2.64gr bileklik 15k

Top Bottom