bunları alacaksan paran çöpe gidecek onu söyleyeyim.Elden taksitle alıcağım imkanım olsa almam zaten hangisi birbirinden daha iyidir onu soruyorum hocam
Bunlar ne
bunları alacaksan paran çöpe gidecek onu söyleyeyim.
Hocam eleştiri içinmi yazıyorsunuz yardım etmek için mi? Paramın çöpe gidiceğini bende biliyorum fakat imkanlar bu şekilde bunun 2sinden birini alıcağımHocam bu pclerin maksimum ederi 2000 lira yapmayın etmeyin lütfen
Yardım etmek için yazıyoruz. Böyle çöpün çöpü sistemleri kimseye aldırmak istemem.Hocam eleştiri içinmi yazıyorsunuz yardım etmek için mi? Paramın çöpe gidiceğini bende biliyorum fakat imkanlar bu şekilde bunun 2sinden birini alıcağım
bile bile paranı çöpe atıyorsun yaniHocam eleştiri içinmi yazıyorsunuz yardım etmek için mi? Paramın çöpe gidiceğini bende biliyorum fakat imkanlar bu şekilde bunun 2sinden birini alıcağım
tavsiyem 2 sinide alma hiçbirşey alma hatta git vatan computerden falan al. daha kaliteli bir şeyler verirler en azından 1050Ti'Lı falan. her ne kadar o bile kazık olsada.Hocam eleştiri içinmi yazıyorsunuz yardım etmek için mi? Paramın çöpe gidiceğini bende biliyorum fakat imkanlar bu şekilde bunun 2sinden birini alıcağım
Almayın hocam illa elden alıcaksanız. Vatan bilgisayar dan almaya çalışın.Elden taksitle alıcağım imkanım olsa almam zaten hangisi birbirinden daha iyidir onu soruyorum hocam
Anladığım kadarıyla elden alacaksınız.Hocam eleştiri içinmi yazıyorsunuz yardım etmek için mi? Paramın çöpe gidiceğini bende biliyorum fakat imkanlar bu şekilde bunun 2sinden birini alıcağım
Haklısın hocam, herkes vatan dan al diyor vatan bilgisayar elden taksit yapıyormu?Anladığım kadarıyla elden alacaksınız.
Ve büyük ihtimalle bir büyüğünüz alacak sanırsam.
Bu yüzden iki tane seçeneginiz var önünüzde.
Hocam öncelikle ilk sistemin işlemcisi günümüz için kötü.
İşlemci ağırlıklı oyunlarda performans olarak geri düşersiniz.
Bu ekran kartının AMD karşılığı ,R7 240 ve bu ekran kartına sahip bir arkadaşım FH4'de en düşük ayarlarda 30 FPS ile oynuyor.İslemcisi de iyi bir işlemci değil.
Ram olarak dediğiniz gibi CS:go gibi oyunlarda bu ram yeter.Cs:go ram tüketiminde biraz insaflı bir oyun.Lakin Valorant gibi bir oyunlarda ram yetersiz olur.
Aşağıya sistemin CS:go'daki performansı ile ilgili video bırakıyorum.
Bence iki sistemde ne olursa olsun alınmaz.
2. sistem 7k mı ben mi yanlış görüyorum, az önce 7k ya rtx 2060 sistem aldım, elbette yardımcı olmaya çalışıyorum.Hocam eleştiri içinmi yazıyorsunuz yardım etmek için mi? Paramın çöpe gidiceğini bende biliyorum fakat imkanlar bu şekilde bunun 2sinden birini alıcağım