Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Laptopumun sitesinde benim model için bu BIOS lar var hangisini indirmeliyim?
Normalde Beta’da değilse son sürüm, ancak merak ediyorum (hiç kullanmadım laptop) bu Bios’ların görevi farklı olmasın? İsimleri de anlamsız değil yani. Ya da sadede o sebeplerden ötürü mü gelmişler acaba?
Onların adları ne anlama geliyor?En günceli en üsttekini indirmen lazım herhalde.
Maalesef bilmiyorum o kadar.Onların adları ne anlama geliyor?
Hani yazıyor ya Update Nvidia falan.
En yeni olanı kur, hepsinde bi’ gelişme vardır illaki.
VBIOS. GPU BIOS'u.Onların adları ne anlama geliyor?
Hani yazıyor ya Update Nvidia falan.
Adları farklı ama o benim kafamı karıştırdı.En yeni olanı kur, hepsinde bi’ gelişme vardır illaki.
Attığım BIOSların hepsinin farklı bir görevi mi var?VBIOS. GPU BIOS'u.
Sorun şu onlar da acaba en üsttekine dahil midir, bence dahillerdir. Sonuçta Bios yazmışlar geneline. Hepsinin boyutu da aynıVBIOS. GPU BIOS'u.
Sanmıyorum, eğer öyle olsaydı sürüm belirteceklerini düşünmüyorum çünkü, ana kart üreticileri genelde Bios ile driver’ı farklı yere koyuyor. 1.13 Bios indirmen yetecektir kısaca (büyük ihtimalle).Attığım BIOSların hepsinin farklı bir görevi mi var?
İndir yerine bastıktan sonra ne yapacağım peki?Sorun şu onlar da acaba en üsttekine dahil midir, bence dahillerdir. Sonuçta Bios yazmışlar geneline. Hepsinin boyutu da aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanmıyorum, eğer öyle olsaydı sürüm belirteceklerini düşünmüyorum çünkü, ana kart üreticileri genelde Bios ile driver’ı farklı yere koyuyor. 1.13 Bios indirmen yetecektir kısaca (büyük ihtimalle).
Peki indir kısmına tıkladıktan sonra ne yapmalıyım?Tüm yapılan değişikler birbirinin üzerine eklenerek gelir. Ver 1.13 ü indirmelisin.
İndirdikten sonra flash a atıyorsun sonra biosa girip ordan flash ı seçiyorsun ama laptoplarda nasıl bilmiyorumPeki indir kısmına tıkladıktan sonra ne yapmalıyım?