Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Laptopumun sitesinde benim model için bu BIOS lar var hangisini indirmeliyim?
Nereden indireyim peki onları?O sitedekiler çoğunlukla en güncel değil de OEM driver'lar oluyor. Yani sistem üreticisinin sürücüleri.
Üstad tam farkettim yardımcı olacaktım halletmişsinOldu oldu.
E şimdi bitti mi?
Başka sürücüler falan var onları güncelliyim mi?
100 olduysa sıkıntı yok, driver varsa güncelle, mesela Nvidia’dan mobil ekran kartı driver’ını güncelle. Sitede ekstra driver varsa onları indir kur. Kalanını Windows10’a bırak. Bu kadar.He exe dosyası vardı indirdim açtım bir şeyler oldu.
Alıntıyı görüntüle
Böyle oldu sonra açıldı bilgisayar.
Güncellenmiş mi oldu şimdi BIOS?
Aslında Acer kendi sürücülerinin laptop'la en iyi çalıştığını söylüyor ama ben normal masaüstü PC gibi sürücüleri yüklüyordum. Sıkıntı da olmadı.Nereden indireyim peki onları?
Acer'in kendi sitesinde olan sürücüleri mi yoksa Nvidia'nın kendi sitesinde olanı mı indireyim?100 olduysa sıkıntı yok, driver varsa güncelle, mesela Nvidia’dan mobil ekran kartı driver’ını güncelle. Sitede ekstra driver varsa onları indir kur. Kalanını Windows10’a bırak. Bu kadar.
Bana yardım edebilirmisinÜstad tam farkettim yardımcı olacaktım halletmişsin
Acer’in kendi sitesinde ekran kartının sürücüsü mü var? Varsa da ir şey fark edeceğini sanmıyorum, en nihayetinde Acer üretmiyor onu.Acer'in kendi sitesinde olan sürücüleri mi yoksa Nvidia'nın kendi sitesinde olanı mı indireyim?
Bana yardım edebilirmisinAcer’in kendi sitesinde ekran kartının sürücüsü mü var? Varsa da ir şey fark edeceğini sanmıyorum, en nihayetinde Acer üretmiyor onu.
Maalesef bilmiyorum.Bana yardım edebilirmisin
laptop bios guncelliyecem ama hata veriyor neden
Var onu indireyim o zaman.Acer’in kendi sitesinde ekran kartının sürücüsü mü var? Varsa da ir şey fark edeceğini sanmıyorum, en nihayetinde Acer üretmiyor onu.
Nvidia. Acer bir süre sonra onları güncellemiyor.Acer'in kendi sitesinde olan sürücüleri mi yoksa Nvidia'nın kendi sitesinde olanı mı indireyim?
Anladım, en iyi cevap seçilmesi için rapor ettim yukarıda.Nvidia. Acer bir süre sonra onları güncellemiyor.
Bana yardım edebilirmisin
laptop bios guncelliyecem ama hata veriyor neden