Hangi Bisiklet daha iyi bilen biri varsa yardımcı olabilirmi?

Reaksiyon skoru
5
İki bisiklet arasında kaldım aralarında pekbi fiyat farkı yok özellikleri fotoraflarda bilen biri yardımcı olabilirmi?

Ekler

• Screenshot_2023-06-12-21-52-31-727_org.studionord.a101.png
    Screenshot_2023-06-12-21-52-31-727_org.studionord.a101.png
    86.5 KB · Hit: 95
  • Screenshot_2023-06-12-21-52-11-655_org.studionord.a101.png
    Screenshot_2023-06-12-21-52-11-655_org.studionord.a101.png
    71.6 KB · Hit: 90
peki hocam zahmet olmazsa bana da 2-3k bütçe bandında şehir içinde uzun yol kullanmak için bisiklet önerebilir misin? 2. el olabilir problem yok. ayrıca bütçe de bir miktar artabilir.
Şehir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mahallede kullanmak için 26 Jant bisiklet arıyom yani okadarda iyi olmasına gerek yok aslında
Paran varken al işte a101den alacağın bisiklet 2 aya sıkıntılar çıkaracak benim attığımda kötü ama bu bütçeye bunu bulabiliyorsun.
Dağ bisikleti diyo
Yol bisikleti bulamazsın bu fiyata adı dağ bisikleti olunca dağdan başka yerde kullanamıyorsun değil,bu arada yaşın kaç ?

İstanbulda semtleri çok bilmiyorum hocam araları uzak olabiliyor bulabildiklerimi attım.
Bu tarz bir şey alabilirsiniz ince tekerler çok hızlı gidiyor ben dağ bisikletçisiyim daha önce arkadaşımın yol bisikletini denedim anında hızlanıyor.

Bütçeye sanırım en iyi bu var.
hocam bu tür yarış gidonlu bisikletlere alışmak zor olur mu? ben kullanamıyorum bu tür gidonluları pek fazla. daha önce uzun vade kullanmadığımdan mıdır acaba?

hocam bu tür yarış gidonlu bisikletlere alışmak zor olur mu? ben kullanamıyorum bu tür gidonluları pek fazla. daha önce uzun vade kullanmadığımdan mıdır acaba?
Biraz fazla yatman gerekiyor olayı o.

Hocam iyi olduğunu nasıl anlayabiliriz
İlk başta kadro boyu kendine göre uygun bir kadro alman gerek,ikinci olarak parçaların markası en bilindik shimano ve sram var bunun harici komponentleri farklı olanlar genelde kaliteli olmuyor,üçüncü olarak kadronun yapılış malzemesi,dördüncü frenleme v-fren kötüdür,mekanik disk fren kötünün iyisi ve en iyi hidrolik disk frendir.Dördüncü olarak lastik ve jantların kalitesi diye diye gidiyor.

İlk başta kadro boyu kendine göre uygun bir kadro alman gerek,ikinci olarak parçaların markası en bilindik shimano ve sram var bunun harici komponentleri farklı olanlar genelde kaliteli olmuyor,üçüncü olarak kadronun yapılış malzemesi,dördüncü frenleme v-fren kötüdür,mekanik disk fren kötünün iyisi ve en iyi hidrolik disk frendir.Dördüncü olarak lastik ve jantların kalitesi diye diye gidiyor.
Sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam son olarak bunu sorcam bu nasıldır
https://www.hepsiburada.com/umit-26-albatros-msd-mdisk-21-shm-kirmizi-siyah-1-pm-HBC000021RR7V

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,262
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri