Neler Yeni

Hangi direnç lastiği alınır?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
1-)

2-)

Bunlardan hangisini alınır? Decathlon olanlar kopar mı kaliteli ve dayanıklı mıdır?

Hepsiburada'dakinde kapı aparatları da var. Onlar göz önünde bulundurularak hangisi alınmalı?

Hepsiburada'dakinin yorumlarında cırt cırtın hemen koptuğuna ve kısa olduğuna dair yorumlar var. 100-120 cm imiş satıcının söylediği üzere.
Bu kapı aparatı çok mu önemli, ciddi avantaj sağlar mı?

Enseme ve yüzüme gözüme şaplak yemek istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@reckless86 @fatihcevik

1-)

2-)

Bunlardan hangisini alınır? Decathlon olanlar kopar mı kaliteli ve dayanıklı mıdır?

Hepsiburada'dakinde kapı aparatları da var. Onlar göz önünde bulundurularak hangisi alınmalı?

Hepsiburada'dakinin yorumlarında cırt cırtın hemen koptuğuna ve kısa olduğuna dair yorumlar var. 100-120 cm imiş satıcının söylediği üzere.
Bu kapı aparatı çok mu önemli, ciddi avantaj sağlar mı?

Enseme ve yüzüme gözüme şaplak yemek istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@reckless86 @fatihcevik
Ben hepsiburada'daki lastiği kullanıyorum uzun süredir bir sıkıntı olmadı kopma vs. Boyum 178 herhangi bir kısalık sorunu yaşamadım lastik boyutu yeterli geliyor bana.
Cırt cırt olayı bacak çalışırsan kullanırsın onun dışında kullanamazsın ben kullanmadım.
Kapı takma aparatı evet önemli çünkü bir yere takmak gerekiyor lastiği sağlam olması açısından en iyisi bu.
Decathlon'daki lastikte güzel sağlam kolay kolay kopmaz ama işlev açısından biraz geride kalıyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben hepsiburada'daki lastiği kullanıyorum uzun süredir bir sıkıntı olmadı kopma vs. Boyum 178 herhangi bir kısalık sorunu yaşamadım lastik boyutu yeterli geliyor bana.
Cırt cırt olayı bacak çalışırsan kullanırsın onun dışında kullanamazsın ben kullanmadım.
Kapı takma aparatı evet önemli çünkü bir yere takmak gerekiyor lastiği sağlam olması açısından en iyisi bu.
Decathlon'daki lastikte güzel sağlam kolay kolay kopmaz ama işlev açısından biraz geride kalıyor.
Hocam nasıl bir artısı var? Decathlon tarzı lastikle yapılan videolarda bir sürü hareket var. Kapı aparatı nasıl bir artı sunar yani illa artı sunar ama ciddi bir katkısı var mı?

Decathlon nasıl işlev açısından geride kalıyor?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bunu öneririm diğer decatlondaki lastikden bu daha kullanışlı, HB' dekini bilmiyorum. Lastiğin hareketlerine googla'dan bakarsın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nasıl bir artısı var? Decathlon tarzı lastikle yapılan videolarda bir sürü hareket var. Kapı aparatı nasıl bir artı sunar yani illa artı sunar ama ciddi bir katkısı var mı?

Decathlon nasıl işlev açısından geride kalıyor?
@reckless86

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kabul çok soru sordum. Sıktım. Ama şimdi aldım mı benim için en iyisi olmasını isterim. Sonuçta öğrenci adamız. 150 lira az değil.
Kaç kg'lik olanı alıyorsun?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Evet, başlangıç için ikisi ideal olur.
Hocam peki benim iki tane almamdaki amaç ne? Siz iki tane (15 25)alın dediniz.

İkinci olarak ben şimdi bicep çalışırken en fazla 5 kg kaldırabilirim. O direnç 15 kg. Ben o 15 kg olanı çok uzun zaman kullanacağım anladığım kadarıyla.

Üçüncü olarak bilir misiniz bilmem ama hangisini alayım?

https://www.google.com/url?sa=t&sou...8QFnoECBEQAQ&usg=AOvVaw2pPcRk9Knhv0Y5SO_-yhlE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom