Neler Yeni

Hangi dövüş sanatını kullanmalıyım

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
fatih alpaydın
Arkadaşlar selam yaşım 14 boyum 175 ve kilom 51 sokakta kendimi savunabileceğim bir dövüş sanatı öğrenmek istiyorum juujika no rokinin okurken ana karakter uruma shun kullandığı dövüş sanatını merak etmiştim baktım ve eski özel bir Japon askerlerin oluşturduğu birlikte kullanılan jieitaikakutōjutsu olduğunu öğrendim ancak bu artık yok yada Türkiye’de yok buna benzer dövüş sanatı yada benim kiloma ve boyuma uygun dövüş sanatı varmıdır

Son düzenleme:

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,506
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
aikido karate taekwondo biraz daha agresif istersen muay thai kickboks

MufasaBoss

80+ Bronze
Arkadaşlar selam boyum 175 ve kilom 51 sokakta kendimi savunabileceğim bir dövüş sanatı öğrenmek istiyorum juujika no rokinin okurken ana karakter uruma shun kullandığı dövüş sanatını merak etmiştim baktım ve eski özel bir Japon askerlerin oluşturduğu birlikte kullanılan jieitaikakutōjutsu olduğunu öğrendim ancak bu artık yok yada Türkiye’de yok buna benzer dövüş sanatı yada benim kiloma ve boyuma uygun dövüş sanatı varmıdır

Knk Kesinlikle Boks Yapmalısın 9 Ay Boks Yaptım O Zamanlar Boyum 160 Kilom 75 Flndı Hoca Bana Demişti Kilo Vermen Lazım Rakiplerinin Boyları Senden Çok Daha Uzun Kolları Uzun Dayak Yersin Demişti Bende Bırakmıştım Ama Senin Boyun Uzun Kilon Az Boks İyi Olur Hem Maçlara Çıkarsın Tecrübe Kazanırsın Boy Avantajın Olduğu İçin Rakiplerinin Çoğunu Döversin

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
fatih alpaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben boks değilde böyle daha tehlikeli dövüş sanatı istiyorum ilgimi çekiyor

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Taekwondo, Judo ve Boks en yaygınları.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Alkan Köroğlu
mma öğrenebilirsin

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
fatih alpaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben böyle tutmalı fırlatmalı birazda agresif ve mesela kendimi savunabilmek için bilinçli olarak eklem çıkarabileceğim bir spor istiyorum (niyetim kötü değil okuduğum şeyleride örnek almıyorum sadece oldum olası böyle şeyleri sevdim ve hep yapmak istedim ve sadece kendimi savunmak için öğrenmek istiyorum)

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,876
İsim
.
Ben böyle tutmalı fırlatmalı birazda agresif ve mesela kendimi savunabilmek için bilinçli olarak eklem çıkarabileceğim bir spor istiyorum (niyetim kötü değil okuduğum şeyleride örnek almıyorum sadece oldum olası böyle şeyleri sevdim ve hep yapmak istedim ve sadece kendimi savunmak için öğrenmek istiyorum)
Bu kendini savunmak değil, rakibe zarar vermek oluyor. Dövüş sanatına gerek yok kendini korumak için biraz bilek kuvvetin olduğu sürece karşındakinin gırtlağına yeterince hızlı bir chop atmak veya tam safra kesesi ile akciğer arasına sağlam bir yumruk atmak rakibini böğürtmeye yetecektir. Nefes almaya çalışacağı süre zarfında fiziki olarak zaptetmek veya ortamdan uzaklaşmak için yeterince vaktin olacaktır

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
fatih alpaydın
Bu kendini savunmak değil, rakibe zarar vermek oluyor. Dövüş sanatına gerek yok kendini korumak için biraz bilek kuvvetin olduğu sürece karşındakinin gırtlağına yeterince hızlı bir chop atmak veya tam safra kesesi ile akciğer arasına sağlam bir yumruk atmak rakibini böğürtmeye yetecektir. Nefes almaya çalışacağı süre zarfında fiziki olarak zaptetmek veya ortamdan uzaklaşmak için yeterince vaktin olacaktır
Hocam kendimi savunmak ve rakibi etkisiz hale getirmek için ilkaha bi rakibe zarar vermem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muay thaie git seni bi tokatlasınlar önce aklın başına gelir
Niye öyle dedinki üzüldüm bak

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,876
İsim
.
Hocam kendimi savunmak ve rakibi etkisiz hale getirmek için ilkaha bi rakibe zarar vermem lazım
Boyun kilidine almak, kolu bükmek veya çelme takmak rakibe zarar vermiyor ? Sen izlediğin animelerin okuduğun mangaların çok etkisinde kalmadan bi kick box kursuna yazıl gard almayı öğrensen kâfi

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Arif
Knk Kesinlikle Boks Yapmalısın 9 Ay Boks Yaptım O Zamanlar Boyum 160 Kilom 75 Flndı Hoca Bana Demişti Kilo Vermen Lazım Rakiplerinin Boyları Senden Çok Daha Uzun Kolları Uzun Dayak Yersin Demişti Bende Bırakmıştım Ama Senin Boyun Uzun Kilon Az Boks İyi Olur Hem Maçlara Çıkarsın Tecrübe Kazanırsın Boy Avantajın Olduğu İçin Rakiplerinin Çoğunu Döversin
Hocanızın kafası güzelmiş hocam. Kısa boylusun dayak yersin demek de saçmalıktan başka bir şey değil. Ülkede nitelikli hocalara hasret kaldık.

Top Bottom