Neler Yeni

Hangi dövüş sanatını kullanmalıyım

liang222

80+
14 yaşında anime + dövüş sanatı isteği ki bu kesinlikle havalı falan gelmesi için istediğine eminiz :D vallahi ne desem bilemedim :D :D
o kadar çok kendini geliştirmek istiyorsan uf yıkılmıyım uf usta fena olayım diyorsan güreşin üstüne çıkabilecek fizikalitede bir sanat yok. Git güreş öğren ulan niye öneriyorsam bende :D

turkey404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yafes
Sokak için dövüş sanatı öğrenilmez takarlar emaneti görürsün yinede öğren çok faydalı ama sokakta kullanmayı düşünme eğer okuyorsan sıkıntılı durumlarda işe yarayabilir Muay thai iyidir kaliteli bir mma salonunda iyidir ama sana muay thai gider

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar selam yaşım 14 boyum 175 ve kilom 51 sokakta kendimi savunabileceğim bir dövüş sanatı öğrenmek istiyorum juujika no rokinin okurken ana karakter uruma shun kullandığı dövüş sanatını merak etmiştim baktım ve eski özel bir Japon askerlerin oluşturduğu birlikte kullanılan jieitaikakutōjutsu olduğunu öğrendim ancak bu artık yok yada Türkiye’de yok buna benzer dövüş sanatı yada benim kiloma ve boyuma uygun dövüş sanatı varmıdır

Karete felan boş iş, adam güreş biliyorsa içinden geçer, git güreşmeyi öğren, Türksün sen ne işin var doğu asya sanatlarıyla :D

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
fatih alpaydın
Karete felan boş iş, adam güreş biliyorsa içinden geçer, git güreşmeyi öğren, Türksün sen ne işin var doğu asya sanatlarıyla :D
Hocam tamam türküm o zaman direk sayokana gidiyim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sokak için dövüş sanatı öğrenilmez takarlar emaneti görürsün yinede öğren çok faydalı ama sokakta kullanmayı düşünme eğer okuyorsan sıkıntılı durumlarda işe yarayabilir Muay thai iyidir kaliteli bir mma salonunda iyidir ama sana muay thai gider
Benimde içime muay thai yatıyo ama bjjde merak ediyorum aralarında kaldım

turkey404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yafes
Hocam tamam türküm o zaman direk sayokana gidiyim ben

Benimde içime muay thai yatıyo ama bjjde merak ediyorum aralarında kaldım
Bjj de çok iyi ama tek başına gitmez gidiceğin Bjj salonunda sana yumruk diz dirsek vb öğretmeyecekler çünkü yasak eğer Bjj yapıcam diyorsan bir sürede muay thai boks yaparsan daha iyi olur MMA bu durumda daha avantajlı oluyor.

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Göktunç
Hocam kendimi savunmak ve rakibi etkisiz hale getirmek için ilkaha bi rakibe zarar vermem lazım

Niye öyle dedinki üzüldüm bak
Öyle öğreniliyor çünkü istediğin de kemik çıkıntısı felan ya hani onu öğrenene kadar 2 tane kemikte senden çıkıyor

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Tuğra
Arkadaşlar selam yaşım 14 boyum 175 ve kilom 51 sokakta kendimi savunabileceğim bir dövüş sanatı öğrenmek istiyorum juujika no rokinin okurken ana karakter uruma shun kullandığı dövüş sanatını merak etmiştim baktım ve eski özel bir Japon askerlerin oluşturduğu birlikte kullanılan jieitaikakutōjutsu olduğunu öğrendim ancak bu artık yok yada Türkiye’de yok buna benzer dövüş sanatı yada benim kiloma ve boyuma uygun dövüş sanatı varmıdır

Wushu ve kick box oneririm.
Ben bir süre kick box yaptım gayet agresif diyebilirim ama dayak yiyiyorsun öncelikle dayak yiyip mentalini koruyup dayak atabilceksen basla.

Dayak yiyip dayak atma örneği:
Mesela gittiğim yerde bitane boyu benden biraz kısa şişman birisi vardi light yapiyorduk çocuk son gücüyle vuruyor garda kapansam bile kilo farkı olduğu icin ben çok etkileniyorum bundan sonra bu yumruğu yine son gücüyle savurdu dodge attim sonra cigerine 2 tane patlattım çocuk yere yigildi ağladı bana birdaha öyle vurmadı devamında...

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
fatih alpaydın
Wushu ve kick box oneririm.
Ben bir süre kick box yaptım gayet agresif diyebilirim ama dayak yiyiyorsun öncelikle dayak yiyip mentalini koruyup dayak atabilceksen basla.

Dayak yiyip dayak atma örneği:
Mesela gittiğim yerde bitane boyu benden biraz kısa şişman birisi vardi light yapiyorduk çocuk son gücüyle vuruyor garda kapansam bile kilo farkı olduğu icin ben çok etkileniyorum bundan sonra bu yumruğu yine son gücüyle savurdu dodge attim sonra cigerine 2 tane patlattım çocuk yere yigildi ağladı bana birdaha öyle vurmadı devamında...
Yok hocam kickboks ilgimi çekmiyor bi arkadaşım var o da yapıyor hiç ilgimi çekmedi ve wushu nssıl bir şey

Öyle öğreniliyor çünkü istediğin de kemik çıkıntısı felan ya hani onu öğrenene kadar 2 tane kemikte senden çıkıyor
Şakasına dedim zaten :) ama istediğimiz şeyler için katlanıcaz değilmi gerekirse 10 kemiğimiz çıksın hiç sıkıntı değil

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Tuğra
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,996