Muhammed İsmail
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Rx 5700XT vs RTX 2070 hangisi daha iyi
Ne yapmayı düşünüyorsunuz kartlarla?Amacınız sadece oyun mu?Rx 5700XT vs RTX 2070 hangisi daha iyi
Okay Ben Pc'de Ray Tracing Deneyimlemek İçin Rtx 2070 tercih edecektim sen bana ne önerirsin5700 XT daha güçlü performans olarak
Teşekkürler5700XT kartın ısındığına dair söylemler vardı. Güç olarak yakın kartlar, Ray Tracing teknolojisiyle ve kayda değer ısınma problemi olmaması nedeniyle RTX 2070 tercih edebilirsiniz.
Ray Tracing istiyorsanız soruyu sormanız hata zaten.Okay Ben PC'de Ray Tracing Deneyimlemek İçin Rtx 2070 tercih edecektim sen bana ne önerirsin
Arkadaş gayet güzel açıklamışNe yapmayı düşünüyorsunuz kartlarla?Amacınız sadece oyun mu?
Başım ağrımasın hiç bir tık az performans alayım derseniz rtx 2070 alabilirsiniz.Ucundan rtx deneyimi de yaşarsınız.
Fakat biraz daha performanslı olsun driver sorunları çözülür tamamen ileride diyorsanız da rx 5700xt
Ray tracing özelliğini kullanmak istiyorsanız zaten kararıınızı vermişsiniz bence.Rtx 2070 alabilirsiniz pişman olmazsınız.Okay Ben PC'de Ray Tracing Deneyimlemek İçin Rtx 2070 tercih edecektim sen bana ne önerirsin