Hangi Ekran Kartı Seçeyim?

5700 XT daha güçlü performans olarak

Ben RTX teknolojisi ve stabil driverler olarak Nvidia seçerdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Rx 5700XT vs RTX 2070 hangisi daha iyi
Ne yapmayı düşünüyorsunuz kartlarla?Amacınız sadece oyun mu?
Başım ağrımasın hiç bir tık az performans alayım derseniz rtx 2070 alabilirsiniz.Ucundan rtx deneyimi de yaşarsınız.
Fakat biraz daha performanslı olsun driver sorunları çözülür tamamen ileride diyorsanız da rx 5700xt

5700XT kartın ısındığına dair söylemler vardı. Güç olarak yakın kartlar, Ray Tracing teknolojisiyle ve kayda değer ısınma problemi olmaması nedeniyle RTX 2070 tercih edebilirsiniz.

Okay Ben PC'de Ray Tracing Deneyimlemek İçin Rtx 2070 tercih edecektim sen bana ne önerirsin
Ray Tracing istiyorsanız soruyu sormanız hata zaten.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz kartlarla?Amacınız sadece oyun mu?
Başım ağrımasın hiç bir tık az performans alayım derseniz rtx 2070 alabilirsiniz.Ucundan rtx deneyimi de yaşarsınız.
Fakat biraz daha performanslı olsun driver sorunları çözülür tamamen ileride diyorsanız da rx 5700xt
Arkadaş gayet güzel açıklamış

Okay Ben PC'de Ray Tracing Deneyimlemek İçin Rtx 2070 tercih edecektim sen bana ne önerirsin
Ray tracing özelliğini kullanmak istiyorsanız zaten kararıınızı vermişsiniz bence.Rtx 2070 alabilirsiniz pişman olmazsınız.

RTX 2070 var bende asus rog efsane ötesi bi ekran kartı çok güzel bence direk rtx al

relative-performance_1920-1080.png

perofmrans farkı şu şekilde ve bununla beraber tonla sorun + RTX ve DLSS yok ve OC potansyieli yok ( 2070'te %10 civarı perofmans artışı var.) ve DLSS 2.0'ın ne olduğuna buradan bakabilirsin.
.

5700 XT= saçma sapan sorunlar. :)

Geri