neden?Ben Aorus alırdım.
Bence asusGigabyte AORUS GeForce RTX 2080 Super ve ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 SUPER GAMING OC 8GB arasında kaldım hangisini almalıyım 2sininde fiyatı 7.000 TL
Aralarında neredeyse hiç performans farkı olmayacaktır. Tasarım olarak da Aorus bence gayet güzel.neden?
bence de aorus daha güzel gözüküyor zaten gpu aynı bence soğutma konusunda da bir sorun olmaz ama aorus un tasarımı beni benden alıyor siz hangisinin tasarımı beğendiyseniz onu alın arada kayda değer bir fps yada sıcaklık farkı olmaz benceGigabyte AORUS GeForce RTX 2080 Super ve ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 SUPER GAMING OC 8GB arasında kaldım hangisini almalıyım 2sininde fiyatı 7.000 TL
biz r7 240 ı zor alıyoz beeGigabyte AORUS GeForce RTX 2080 Super ve ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 SUPER GAMING OC 8GB arasında kaldım hangisini almalıyım 2sininde fiyatı 7.000 TL
Gibayte çünkü asus a tilt im fiyatlari ve ürettiği ekran kartlarindan dolayı.Gigabyte AORUS GeForce RTX 2080 Super ve ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 SUPER GAMING OC 8GB arasında kaldım hangisini almalıyım 2sininde fiyatı 7.000 TL