ege göçmen
80+ Bronze
Motor almayı planlıyorum ancak ehliyetim yok galiba bazı elektrikli motorlar ehliyet istemiyor hangileri ehliyet istemiyor bilgisi olanlar söyleyebilirmi
Motor almayı planlıyorum ancak ehliyetim yok galiba bazı elektrikli motorlar ehliyet istemiyor hangileri ehliyet istemiyor bilgisi olanlar söyleyebilirmi
Peki önerebileceğiniz varmıEhliyet ve ruhsat gerektirmeyen araçlar 250 watt altında olanlar ve 45 kilometre saatin üstüne çıkamayan araçlar içindir.
Peki önerebileceğiniz varmı
B sınıfı için uygundur diyorEhliyet Gerektirmeyen 50cc Motorlar - Motorsiklet Garaji
Aslında 50 cc olan ve ehliyet gerektirmeyen motosiklet yoktur. A2 ehliyeti gerektirmeyen motorlar vawww.motorsikletgaraji.com
Aracınız nedirçok sorun etmiorlar elektrikli motorlarda ehliyeti yıllardır biniyorum hiç bişey demediler
yanlış bilgilendirme olmasın? 50cc motorlar için ehliyet gerekli.Ehliyet Gerektirmeyen 50cc Motorlar - Motorsiklet Garaji
Aslında 50 cc olan ve ehliyet gerektirmeyen motosiklet yoktur. A2 ehliyeti gerektirmeyen motorlar vawww.motorsikletgaraji.com
B sınıfı için uygundur diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aracınız nedir
Modeller ehliyet gerektiriyormuş. Sayfadakiler özel olarak ekstra ehliyete gerek yok şeklinde yazmışlar. Kusura bakmayın.yanlış bilgilendirme olmasın? 50cc motorlar için ehliyet gerekli.
mondial e mon miracle 3000B sınıfı için uygundur diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aracınız nedir
satışı durdu diye biliyorum 2015 yada 2016 da almıştıkmondial e mon miracle 3000