Hangi fareyi almalıyım

Marthex

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
1700
Arkadaşlar fare alacağım ve wraithden bunları buldum bu fiyat bandında en iyiler olarak
ATK Dragonfly A9 - A9Plus modeli

ATK blazing SKY X1 - X1S modeli
ATK blazing SKY U2 - U2 modeli
VXE R1 - R1 modeli
Başka öneriniz varsa beklerim. Bu fiyat bandında iyi sensörlü ve elimdeki 250 TL’lik ofis faresinden kurtulmak için bunları bulabildim.

Sağolun çıkmaya çalışacağım

Hocam bende aynı fiyat bandında aynı fareleri düşünüyorum fakat sanırım Aj159 pro alıcam ikinci elden sizde öyle yapabilirsiniz

Arkadaşlar fare alacağım ve wraithden bunları buldum bu fiyat bandında en iyiler olarak

VXE R1 - R1 modeli
Başka öneriniz varsa beklerim. Bu fiyat bandında iyi sensörlü ve elimdeki 250 TL’lik ofis faresinden kurtulmak için bunları bulabildim.
R1 diğerlerine göre daha eski kalıyor. Diğer 3'lü desen zaten Shape dışında pek bir farkları yok. En safe olan ATK A9 olacaktır.

VXE R1 - R1 modeli
Atk A9 plus diğerlerine göre daha önde benim icin. öneririm, güzel mouse. Ödeme kısmında " Conlife " kodu indirim veriyor kullanırsınız.

Geri