Neler Yeni

Hangi Firmalar Fiber Kablo Çekimi Yapıyor?

Benmiraç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Miraç Açıkgöz
2 ay önce nakil yaptırmak istediğimizde firma fiber kablo çekilmesi gerekiyor dediği için Uydu üzerinden internet aldık. Bu internette de Ping değerleri bazen yükseliyor ve oyunu etkiliyor. Şimdi bunu iptal edip başka bir İSS’ye geçiş yapmak istiyorum. Bu nedenle kablo çekmem lazım. 6. Kattan Zemin kata fiber kablo çekilmesi gerekiyor. Firmalar Fiber kablo çekiyorlar mı? Hangileri firmalar çekim yapıyor?

Teşekkür Ederim :)

code_43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
kazım kandemir
2 ay önce nakil yaptırmak istediğimizde firma fiber kablo çekilmesi gerekiyor dediği için Uydu üzerinden internet aldık. Bu internette de Ping değerleri bazen yükseliyor ve oyunu etkiliyor. Şimdi bunu iptal edip başka bir İSS’ye geçiş yapmak istiyorum. Bu nedenle kablo çekmem lazım. 6. Kattan Zemin kata fiber kablo çekilmesi gerekiyor. Firmalar Fiber kablo çekiyorlar mı? Hangileri firmalar çekim yapıyor?

Teşekkür Ederim :)
hocam öncelikle selamünaleyküm bilginiz olsun diye söylüyorum fiber kablo ne kadar ucuz olsada bağlantı için kullanılan malzemeler ve işçilik biraz pahalı firmaya yaptırmak yerine bir internet sağlayıcısına başvuru yapmanız daha iyi olur gibi yinede siz bilirsiniz

Top Bottom