Neler Yeni

Öneri Hangi Hawk koltuğu almalıyım?

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Bütçe
5500
Arkadaşlar bütçem 5500tl ve bir sürü model var. Bu modeller arasındaki farklar nelerdir?
Siz hangisini öneririsiniz?
1704772302654.png

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
Fab V1-6 olanlar sadece renk farkı var

mertlua

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert Güneş
Arkadaşlar bütçem 5500tl ve bir sürü model var. Bu modeller arasındaki farklar nelerdir?
Siz hangisini öneririsiniz?
Alıntıyı görüntüle
bende 1 aydır bunların hangisini alsam diye düşünüyordum ama bir karara vardım bunlar kirlense kumaş olduğu için temizlenmesi çok zor olacak o yüzden xdrive'nin plastik katmanlı koltuklarından birini almayı düşünüyorum bir şey dökülse tak diye silmek var. Rahatlığı duyduuma göre çok rahatmış hawk koltuklarının ama kirlense, bir şey dökülse temizlenirmi onu bile bilmiyoruz...

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
bunlar kirlense kumaş olduğu için temizlenmesi çok zor olacak o yüzden xdrive'nin plastik katmanlı koltuklarından birini almayı düşünüyorum bir şey dökülse tak diye silmek var.
Rahatça kirletip kolayca temizlemeyi düşünmek yerine, kumaş koltuk alıp kirletmemeyi deneyin. Pek çok açıdan kumaş koltuk tercih etmek daha mantıklı.

Rahatlığı duyduuma göre çok rahatmış hawk koltuklarının
Gerçek piyasa fiyatı 4.000 TL üstü olan herhangi bir markanın kumaş koltuğunda zaten rahat edersiniz. Hepsinin de kendine göre tasarımsal veya üretim/montaj kaynaklı sorunları olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,837
Üyeler
165,081
Son üye
Solider00
Top Bottom