bende 1 aydır bunların hangisini alsam diye düşünüyordum ama bir karara vardım bunlar kirlense kumaş olduğu için temizlenmesi çok zor olacak o yüzden xdrive'nin plastik katmanlı koltuklarından birini almayı düşünüyorum bir şey dökülse tak diye silmek var. Rahatlığı duyduuma göre çok rahatmış hawk koltuklarının ama kirlense, bir şey dökülse temizlenirmi onu bile bilmiyoruz...Arkadaşlar bütçem 5500tl ve bir sürü model var. Bu modeller arasındaki farklar nelerdir?
Siz hangisini öneririsiniz?
Alıntıyı görüntüle
Rahatça kirletip kolayca temizlemeyi düşünmek yerine, kumaş koltuk alıp kirletmemeyi deneyin. Pek çok açıdan kumaş koltuk tercih etmek daha mantıklı.bunlar kirlense kumaş olduğu için temizlenmesi çok zor olacak o yüzden xdrive'nin plastik katmanlı koltuklarından birini almayı düşünüyorum bir şey dökülse tak diye silmek var.
Gerçek piyasa fiyatı 4.000 TL üstü olan herhangi bir markanın kumaş koltuğunda zaten rahat edersiniz. Hepsinin de kendine göre tasarımsal veya üretim/montaj kaynaklı sorunları olabiliyor.Rahatlığı duyduuma göre çok rahatmış hawk koltuklarının