O soğutma sorunlu sana kalmış şuan teknobiyotik çok daha güçlü ve uzun ömürlü da 2 den ama çok para harcamak istemiyorsan da 2 üzmez ömür konusundaDostum hangisini almamı önerirsin peki Da-2 sistemde 5700 xt özelleştirmesi var
bence 2. sistem daha iyi 5700xt çok güzel bir kart beğeniyorum lakin sorun yaşamazsanız bi tanıdığımda var sadece warzoneda ayarları düşürünce drop yiyor çocuk 4 k da oynuyor oyunu 60 fps de
Aslında RTX den vazgeçemedim 2060s almak slklık mı olurbence 2. sistem daha iyi 5700xt çok güzel bir kart beğeniyorum lakin sorun yaşamazsanız bi tanıdığımda var sadece warzoneda ayarları düşürünce drop yiyor çocuk 4 k da oynuyor oyunu 60 fps de
Olmaz da hem bi tarafta kasa daha iyi psu daha iyi monitör daha iyi teknobiyotikteki monitör kötü tn panel bir kere sonra ekran kartı birisi asus birisi galax ikisi arasından bence bariz da sistem 2 alınır monitörü ayrı yerden alın sisteme tuf b450 takın 7200 lira olacak bide aoc24gu2 alırsınız ozaman güzel sistem olur.Aslında RTX den vazgeçemedim 2060s almak slklık mı olur
O monitörü önermiyorlarmış öyle duydum onun dışında monitör önerebilir misin bir deOlmaz da hem bi tarafta kasa daha iyi PSU daha iyi monitör daha iyi teknobiyotikteki monitör kötü tn panel bir kere sonra ekran kartı birisi asus birisi galax ikisi arasından bence bariz da sistem 2 alınır monitörü ayrı yerden alın sisteme tuf b450 takın 7200 lira olacak bide aoc24gu2 alırsınız ozaman güzel sistem olur.
5700xt zaten 2070 gücünde süper modeline de yakın üzüceğini sanmıyorum evo modelleri de yenilenmiş soğutmaları sayesinde ısınmıyorlar eski kartlar olsa 80 derece oyun oynardın.O monitörü önermiyorlarmış öyle duydum onun dışında monitör önerebilir misin bir de
o zaman RTX den vazgeçeceğim inşallah ilerde 2070s gibi bir şey takabilirim
iPS Güzele benziyor kullanmadım ne yalan söyleyeyim sistemi kararlaştırdıysan monitör için dediğim anakartı da al ama 1800 lira bütçen kalıyor bir konu daha açabilirsin veya attığını alabilirsin kesinlikle güzeldir ama yukarı aşşağı özelliği yok gibi duruyor veya yan döndürme konu açarsanız dediğim gibi yardımcı olurlar. Sistemin hayırlı olsun bende yakında kartımı satıp 5700xt alıcam.Bu güzel midir ?MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G241 ITOPYA'da.www.itopya.com