Hepsi yeni altyapı kurdu kimseye soramadım yani o yüzden kararsızım.Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.
Ozaman burdan alacağın öneriler pek işine yaramaz dostum. Ne desek şimdi tersi çıkabilir. Risk yani biraz.Hepsi yeni altyapı kurdu kimseye soramadım yani o yüzden kararsızım.
Millenicom 100 mbps almaya değer mi?Millenicom
Anladım teşekkür ederim.Ozaman burdan alacağın öneriler pek işine yaramaz dostum. Ne desek şimdi tersi çıkabilir. Risk yani biraz.
85 TL lik paket te upload 50 mi?Millenicom kullanıyorum, Turk Telekom altyapısıyla 100mbps sorunsuz veriyor. Ama Turknet'in Fiber altyapısı varsa benim önerim kesinlikle Turknet.
![]()
Fiber İnternet: 1000 Mbps’ye Kadar Sınırsız & Taahhütsüz — TurkNet
TurkNet fiber internet ile 1000 Mbps'ye varan hız deneyiminin tadını sınırsız olarak ve taahhüt olmadan çıkarın. Üstelik ücretsiz modem de bizden.turk.net
100mbps download 50 mbps upload sınırsız 85 TL, şuan Türkiye'de.
200mbps download 100mbps upload ise sadece 125 TL
durun sıkı durun
1000 mbps download 150 mbps upload var şuan ve sadece 270 TL
Bir sıfır fazla yazmadım arkadaşlar cidden böyle bir durum var
Evet ama sadece Türknet fiber altyapısı varsa85 TL lik paket te upload 50 mi?
O zaman ne bekliyosun başka tercih yapma zaten