Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim?

Nutrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eren Ergün
Selamlar arkadaşlar. Altyapım 100 Mbps fiber destekliyor. Fiber kutusunun üstünde T-21 Genişbant erişim kabini yazıyor ve kablosu eve çekili durumda.
Aktif olarak 100 mbps türknet vdsl kullanıyorum. Taahütlü bir pakete geçmeyi düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Ekstra olarak modem vs almam gerekli mi?

iKenzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza YETEN
Instagram
yeten.fr
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

iKenzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza YETEN
Instagram
yeten.fr
taksit değil direk peşin ödüyorsun comnette 1 yıl kafan rahat oluyor hemde

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Nutrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eren Ergün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son zamanlarda Comnet'te internet kesiliyor gibi yazılar görüyordum şimdi durumu nasıl bilmiyorum.
Aynı sorunu benim Türknette ve aynı binadaki TT kullanan arkadaşımda yaşadım. Sanırım genel bir bakım var.

• Beğen

iKenzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza YETEN
Instagram
yeten.fr
benim amcam teyzem kullanıyor suanlık sıkıntı yok azten o kesılme türk telekom ile ilgili altyapı comentın degıl

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Aynı sorunu benim Türknette ve aynı binadaki TT kullanan arkadaşımda yaşadım. Sanırım genel bir bakım var.
TTNET Fiber kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ne son birkaç ne de kullanmaya başladığımdan bu yana 2,5 yıl. Fiyatları bilmiyorum biz 2022'de yapmıştık en son taahhütü

Nutrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eren Ergün
TTNET Fiber kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ne son birkaç ne de kullanmaya başladığımdan bu yana 2,5 yıl. Fiyatları bilmiyorum biz 2022'de yapmıştık en son taahhütü
Fiyatı çok fazla pahalı hocam, aklım @iKenzin hocamında dediği gibi Comnet'de.

• Beğen

iKenzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza YETEN
Instagram
yeten.fr
hocam modem yanında vermiyoalr onu ek oalrak satın almanız lazım isterseniz comnet kaliteli kenetıcc modemlerden satıyor onlara bakabilirsiniz

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hangisine geçmemen gerektiği hakkında yeterli olur diye tahmin ediyorum. Firma personelleri analarına sövse haklısın diyecek kullanıcıların çoğu, bu tiplerin olduğu bir firma haricinde adını duymadığın random bir firmaya geç daha düzgün hizmet alırsın.

Umarım en kısa sürede de lisansları iptal edilir. Kullanıcıları koruyan adam gibi bir BTK olsa zaten çoktan iptal edilmişti.

iKenzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza YETEN
Instagram
yeten.fr
hocam comnet ile ilgili sıkıntı yok suan ön ödemeli 2 tane dairede kullanıyorum sıkıntı yok

Top Bottom