Neler Yeni

Yardım HANGİ İNTERNET SAĞLAYICISINA GEÇMEM DAHA MANTIKLI?

Farex

80+ Silver
Arkadaşlar ben 10 yıllık kablonet kullanıcısıyım ve haziranda benim taahhütüm bitecek ve kablonetin fiyatlar acayip uçmuş normalde memnundum ama fiyatlandırma sebebi ile vazgeçicem sanırım önerebiliceğiniz bir firma var mı sadece kablonet altyapısı ve vdsl var o da 70 metre saha dolabı sorgulamada 87 mbps hız alabilirsiniz diyor fakat komşudan dsl verilerine baktım 108 mbps görebiliyor. bütcem 23 ay lık tarifelerde 300-350 tl her şey dahil.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yusuf Gümüş
Arkadaşlar ben 10 yıllık kablonet kullanıcısıyım ve haziranda benim taahhütüm bitecek ve kablonetin fiyatlar acayip uçmuş normalde memnundum ama fiyatlandırma sebebi ile vazgeçicem sanırım önerebiliceğiniz bir firma var mı sadece kablonet altyapısı ve vdsl var o da 70 metre saha dolabı sorgulamada 87 mbps hız alabilirsiniz diyor fakat komşudan dsl verilerine baktım 108 mbps görebiliyor. bütcem 23 ay lık tarifelerde 300-350 TL her şey dahil.
Kablonet mevcut müşterilere özel abartı olmayan fiyat sunuyuyorsa kalın bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben 10 yıllık kablonet kullanıcısıyım ve haziranda benim taahhütüm bitecek ve kablonetin fiyatlar acayip uçmuş normalde memnundum ama fiyatlandırma sebebi ile vazgeçicem sanırım önerebiliceğiniz bir firma var mı sadece kablonet altyapısı ve vdsl var o da 70 metre saha dolabı sorgulamada 87 mbps hız alabilirsiniz diyor fakat komşudan dsl verilerine baktım 108 mbps görebiliyor. bütcem 23 ay lık tarifelerde 300-350 TL her şey dahil.
Taahhütsüz internetlere bakabilirsiniz vdsl altyapısı üzerinden. Ama bence taahütlü internet ile devam etmek daha mantıklı. Bende türknetten türk telekoma geçtim 3 ay önce 24 ay taahhütlü.

Farex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablonet mevcut müşterilere özel abartı olmayan fiyat sunuyuyorsa kalın bence.

Taahhütsüz internetlere bakabilirsiniz vdsl altyapısı üzerinden. Ama bence taahütlü internet ile devam etmek daha mantıklı. Bende türknetten türk telekoma geçtim 3 ay önce 24 ay taahhütlü.
Sorun şurda ilk 12 ay 320 tl sonraki 12 ay 470 tl bu uçurum fark neden yani çok mantıksız geldi önceki taahütümde yani şuanki taahütümde 30 tl fark vardı sadece.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sorun şurda ilk 12 ay 320 TL sonraki 12 ay 470 TL bu uçurum fark neden yani çok mantıksız geldi önceki taahütümde yani şuanki taahütümde 30 TL fark vardı sadece.
Seneye 2025'te belki yeni normal bu olacaktır. Bilemeyiz. Şu an normal fiyatlandırma 300 TL civarlarında. Ama gelecek seneye bu artabilir. Ülkenin ekonomisi ön görülemiyor.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yusuf Gümüş
Sorun şurda ilk 12 ay 320 TL sonraki 12 ay 470 TL bu uçurum fark neden yani çok mantıksız geldi önceki taahütümde yani şuanki taahütümde 30 TL fark vardı sadece.
Benim paketim ilk 6 ay 200 TL sonraki 18 ay 400 TL artık ucuza İnternet devri bitti hocam maalesef.

Farex

80+ Silver
Benim paketim ilk 6 ay 200 TL sonraki 18 ay 400 TL artık ucuza İnternet devri bitti hocam maalesef.
peki sizce mantıklımı şuan taahüt yenilemem çünkü haziranın sonunda biticek ve şuan 190 tl ödüyorum ama ocakta zam yapacaklar diye düşünüyorum nasıl yapsam bilemedim.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yusuf Gümüş
peki sizce mantıklımı şuan taahüt yenilemem çünkü haziranın sonunda biticek ve şuan 190 TL ödüyorum ama ocakta zam yapacaklar diye düşünüyorum nasıl yapsam bilemedim.
Türk Telekom kanadına bakabilirsiniz ama aynıdır aşağı yukarı orasıda. Kablonette kalın bence. Bu zamların bu kadar olmasının sebebi de asgari ücretin %49 zamlanması ve enflasyon. 2025 de 400 TL'ler de para olmayacak muhtemelen. Yani normal.

Türk Telekom kanadına bakabilirsiniz ama aynıdır aşağı yukarı orasıda. Kablonette kalın bence. Bu zamların bu kadar olmasının sebebi de asgari ücretin %49 zamlanması ve enflasyon. 2025 de 400 TL'ler de para olmayacak muhtemelen. Yani normal.
Artı olarak şuan taahhüt bozarsaniz çok yüksek Bi ceza çıkarırlar.

Farex

80+ Silver

Açıkçası fiber varken VDSL e bulaşmalımıyım bilemedim birde tt kalitesi ortada.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yusuf Gümüş
Açıkçası fiber varken VDSL e bulaşmalımıyım bilemedim birde tt kalitesi ortada.
Ben şuanda vdsl kullanıyorum. Çok kötü değil ama kablonett fiber daha iyi tabikide.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Taahhütlü internetlerde artık o fiyatlar kalmadı maalesef. Cebinizden 400 civarı bir para çıkarın keyfinize bakın. Çünkü zam gelmeye devam edecek.

Erden419

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Erdem
Arkadaşlar ben 10 yıllık kablonet kullanıcısıyım ve haziranda benim taahhütüm bitecek ve kablonetin fiyatlar acayip uçmuş normalde memnundum ama fiyatlandırma sebebi ile vazgeçicem sanırım önerebiliceğiniz bir firma var mı sadece kablonet altyapısı ve vdsl var o da 70 metre saha dolabı sorgulamada 87 mbps hız alabilirsiniz diyor fakat komşudan dsl verilerine baktım 108 mbps görebiliyor. bütcem 23 ay lık tarifelerde 300-350 TL her şben
ben comnet diye bir firma kullanıyorum aylık veya yıllık internet hizmeti alıyorsun arkadaşını getirirsen 30 gün bedava 100mbps internet için aylık 220tl veriyorum şuan için yıllık alırsam 180 tl oluyor ama ön ödemeli yani

Farex

80+ Silver

Yani zaten taahütüm var ya kablonet ya kablonet:D Ama dediğim gibi sizce ocaktan sonra çok zam olur mu şuandan taahütü yenilesem mi kararsız kaldım.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yusuf Gümüş
Yani zaten taahütüm var ya kablonet ya kablonet:D Ama dediğim gibi sizce ocaktan sonra çok zam olur mu şuandan taahütü yenilesem mi kararsız kaldım.
Şuanda yenileyebiliyorsaniz yenileyin zam gelir burası Türkiye. Hazirana daha 6 ay var.

Top Bottom