- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradım dediler ki fiyatlarımız 29 da değişti bende gittim eski taahütümün üzerinden 100/20 hız yaptım 6 ay sefa sürücemŞuanda yenileyebiliyorsaniz yenileyin zam gelir burası Türkiye. Hazirana daha 6 ay var.
Aradım dediler ki fiyatlarımız 29 da değişti bende gittim eski taahütümün üzerinden 100/20 hız yaptım 6 ay sefa sürücemŞuanda yenileyebiliyorsaniz yenileyin zam gelir burası Türkiye. Hazirana daha 6 ay var.
Sizdeki kablonet fiber değil ki? Docsis 3.0 çoğu kişideki gibi.Açıkçası fiber varken VDSL e bulaşmalımıyım bilemedim birde tt kalitesi ortada.
Siz Türk telekomlu musunuz? Konuyu düzenleyin o zaman. Türksatlı olduğunu yazmışsınız.Aradım dediler ki fiyatlarımız 29 da değişti bende gittim eski taahütümün üzerinden 100/20 hız yaptım 6 ay sefa sürücem
Evet Docsis 3.0 ve Türksat kullanıyorum ama sppedtest de türktelekom diye yazıyor anlayamadım.Sizdeki kablonet fiber değil ki? Docsis 3.0 çoğu kişideki gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz Türk telekomlu musunuz? Konuyu düzenleyin o zaman. Türksatlı olduğunu yazmışsınız.
Artık 5 mbsnden fazla yükleme hızı mı veriyorlar? Bu zamana kadar niye 3 ve 5 mbsnydi ve şimdi ne oldu da 20'ye mi ne çıkarttılar acaba?Evet Docsis 3.0 ve Türksat kullanıyorum ama sppedtest de türktelekom diye yazıyor anlayamadım.
Bayadır bi kaç senedir veriyorlar zaten ben almamıştım. Fiyat farkı ödeyerek yükselttim.Artık 5 mbsnden fazla yükleme hızı mı veriyorlar? Bu zamana kadar niye 3 ve 5 mbsnydi ve şimdi ne oldu da 20'ye mi ne çıkarttılar acaba?
100 güldürende yoktu ama?Bayadır bi kaç senedir veriyorlar zaten ben almamıştım.
Fiyat farkıyla yükselttim 30 tl fark vardı.100 güldürende yoktu ama?
100 güldürende yoktu ama?
Anladım. İlk defa görüyorum.Fiyat farkıyla yükselttim 30 TL fark vardı.
Alıntıyı görüntüle
Modeme uzağım ve değerler nasıl sizce modeme uzak olduğumdan modeme kadar zaten 3-4 ms ping çıkıyor eğer kablolu bağlansam 7-8 falan çıkıyor max.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ben 10 senedir kullanıyorum ilk 4 sene yoktu ben 2014 de aldım 2-3 sene sonrası yavaş yavaş 100 mbps vermeye başladılar sonrasında 2-3 sene öncesine kadar da 20 ye kadar vermeye başladılar altyapı çalışmaları ile.Anladım. İlk defa görüyorum.
2-3 sene önce de 20 mbsn yükleme hızı içeren bir paket vs. gördüğümü hatırlamıyorum.Ben 10 senedir kullanıyorum ilk 4 sene yoktu ben 2014 de aldım 2-3 sene sonrası yavaş yavaş 100 mbps vermeye başladılar sonrasında 2-3 sene öncesine kadar da 20 ye kadar vermeye başladılar altyapı çalışmaları ile.