Fiberde firmalar sorun çıkarmaz. turknet öneririmAralık Ayında TurkTelekom İle Sözleşme Bitiyor. Hangi İnternet Sağlıyıcısına Geçmeliyim ? (Fiber Var)
Sadece indirme yapacaksan ve süperonline fiber destekliyor iseAralık Ayında TurkTelekom İle Sözleşme Bitiyor. Hangi İnternet Sağlıyıcısına Geçmeliyim ? (Fiber Var)
Turknet kesinlikle 1kere sarun yasamadim 7aydir hızda hicbi degisiklik yok 110 mbs net ne zaman yapsam ayni sonucAralık Ayında TurkTelekom İle Sözleşme Bitiyor. Hangi İnternet Sağlıyıcısına Geçmeliyim ? (Fiber Var)
SanmamBeyler konu ile alakasız sadece bir şey sormak istiyorum bu türkcell süperonline da benim Wifi 5 modem var acaba süperonline arasam yeni çıkarttıkları Wifi 6 modemi istesem verirler mi ya tam 7 yıldır kullanıcılarıyım.
Neden knk ya tarifem var illa 1000 mbps tarife mi almam gerekli? 100 Mbps kullanıcılara ZTE veya Huawei modemlerini veriyorlarmış.Sanmam
İnternet taahhüdüm bitene kadar aylık 6TL fark ile WİFİ6 modeme geçmiş bulunuyorum şuan baya iyi duruyor sinyal gücü arttı, modem ise HUAWEI HG8245X6.Sanmam