Hangi İphone'u Tercih Etmeliyim

efe911

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar şuan 13 kullanıyorum 128gb kasa sarj giriş yeri hariç değişensiz pil 80 yeni bir telefona geçeyim diyorum YD model mi yükseltiyim 16 ve 17 çeşitlerinden yoksa TR 15 mi almalıyım veya farklı bir fikri olan var mıdır? İKİNCİ EL TEMİZ TELEFONDA TERCİH EDEBİLİRİM

Arkadaşlar şuan 13 kullanıyorum 128gb kasa sarj giriş yeri hariç değişensiz pil 80 yeni bir telefona geçeyim diyorum YD model mi yükseltiyim 16 ve 17 çeşitlerinden yoksa TR 15 mi almalıyım veya farklı bir fikri olan var mıdır?
17

Eğer mümkünse 17. Baz donanım 256 gb olarak alıyorsun ve ekran yenileme hızı 120 hz. 16’nın baz donanımı 128 gb ve ekran yenileme hızı 60 hz.

Eğer mümkünse 17. Baz donanım 256 gb olarak alıyorsun ve ekran yenileme hızı 120 hz. 16’nın baz donanımı 128 gb ve ekran yenileme hızı 60 hz.
hocam yd tercih ederken neye dikkat etmeliyim sarı sitedeki telefoncular güvenilinir mi çakma çıkma durumu var m?

hocam yd tercih ederken neye dikkat etmeliyim sarı sitedeki telefoncular güvenilinir mi çakma çıkma durumu var m?
Sarı siteden hiç almadım. Ama yd tavsiye etmem. Şu an her simi 4 ay kullanabiliyorsun diye biliyorum. Çift sim olsa 4+4 8 ay kullanıyorsun. Kalan 4 ayı bir ara esim ile çözenler vardı. Şu an nasıl çözüyorlar bilmiyorum. Ama ülkemizde her şey çok hızlı değişiyor. Yarın bir bakarsın o 4 ay 2 ay olmuş. O kadar para bağlıyorsun riske değmez bence ama karar senin.

Sarı siteden hiç almadım. Ama yd tavsiye etmem. Şu an her simi 4 ay kullanabiliyorsun diye biliyorum. Çift sim olsa 4+4 8 ay kullanıyorsun. Kalan 4 ayı bir ara esim ile çözenler vardı. Şu an nasıl çözüyorlar bilmiyorum. Ama ülkemizde her şey çok hızlı değişiyor. Yarın bir bakarsın o 4 ay 2 ay olmuş. O kadar para bağlıyorsun riske değmez bence ama karar senin.
hocam bütce dahilinde gidip 15 e 47 veresim gelmiyor hadi telefona ufak bir şey saysalar biraz daha düşsün desek aynı durumda 17 yd daha cazip oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilan atılıyorsa atayım

16e 17e falan al geç ya hatta bekle 17e ler düşer veya beklemem diyorsan 16e al geç sıfır tr

hocam bütce dahilinde gidip 15 e 47 veresim gelmiyor hadi telefona ufak bir şey saysalar biraz daha düşsün desek aynı durumda 17 yd daha cazip oluyor
Fiyat olarak elbette yd cazip. Aynı fiyata daha üst segment cihaz alıyorsun. Ama söylediğim gibi yarın her sim için kullanım süresi 2 aya düşse telefonu yılda max 6 ay kullanabileceksin. Biraz şansa bırakmak gibi oluyor. Tercih meselesi tabi

alınabilinir bir risk gibi hocam ilan atılıyorsa hatta göstereyim isterseniz ban yemezsem

alınabilinir bir risk gibi hocam ilan atılıyorsa hatta göstereyim isterseniz ban yemezsem
İlan atılıp atılmadığını bilmiyorum. Sarı siteden de daha önce almadım. Yanlış bilgi vermeyeyim hocam. Daha önce oradan alan arkadaş varsa o bilgi versin.

Geri