Neler Yeni

Hangi IPS Monitör Teknolojisi Daha iyi?

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
YUNUS
Arakdaşlar Kullandiginiz IPS monitorler de Hangi Özellik mevcut Ve Hangisi Daha İyi. Görüntü Kalitesine Sahip özellikle 2K ve 4K da

Quantum Dot Teknolojisi
Nano IPS
FAST IPS
RAPİD IPS

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Arakdaşlar Kullandiginiz IPS monitorler de Hangi Özellik mevcut Ve Hangisi Daha İyi. Görüntü Kalitesine Sahip özellikle 2K ve 4K da

Quantum Dot Teknolojisi
Nano IPS
FAST IPS
RAPİD IPS

Hepsi aynı IPS. İçerisindeki panelin kalitesi farklı oldugu için frimalar böyle isimler uyduruyor. Yani panelin kalitesini bilmen lazım ve ona göre satın alman lazım.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
Hepsi aynı IPS. İçerisindeki panelin kalitesi farklı oldugu için frimalar böyle isimler uyduruyor. Yani panelin kalitesini bilmen lazım ve ona göre satın alman lazım.
hangi panel kalitelidir hangisi değildir nasıl öğrenicez

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Göksel Gündüz

Quantum Dot Teknolojisi
Nano IPS
FAST IPS
RAPİD IPS
Nano IPS ve Quantum Dot aynı. Bunlar gönderilen renklerin önünde filitre yaparak rengi daha iyi görmeni sağlıyor. Renkler daha gerçekçi görünüyor. Film, dizi ve hikayeli oyunlar oynuyorsan bu panellerden birini alabilirsin.

Fast IPS ve RAPID IPS'de ise tepkime hızları daha yüksek olduğu için hareketli oyunlarda, online FPS oyunlarında daha iyi.

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
YUNUS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nano IPS ve Quantum Dot aynı. Bunlar gönderilen renklerin önünde filitre yaparak rengi daha iyi görmeni sağlıyor. Renkler daha gerçekçi görünüyor. Film, dizi ve hikayeli oyunlar oynuyorsan bu panellerden birini alabilirsin.

Fast IPS ve RAPID IPS'de ise tepkime hızları daha yüksek olduğu için hareketli oyunlarda, online FPS oyunlarında daha iyi.
Hocam Tesekkur ederim Çok Açıklayıcı Bir sekilde Anlattiniz konuyu Saolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,420
Üyeler
164,308
Son üye
MalumKranus
Top Bottom