Arakdaşlar Kullandiginiz IPS monitorler de Hangi Özellik mevcut Ve Hangisi Daha İyi. Görüntü Kalitesine Sahip özellikle 2K ve 4K da
Quantum Dot Teknolojisi
Nano IPS
FAST IPS
RAPİD IPS
hangi panel kalitelidir hangisi değildir nasıl öğrenicezHepsi aynı IPS. İçerisindeki panelin kalitesi farklı oldugu için frimalar böyle isimler uyduruyor. Yani panelin kalitesini bilmen lazım ve ona göre satın alman lazım.
Nano IPS ve Quantum Dot aynı. Bunlar gönderilen renklerin önünde filitre yaparak rengi daha iyi görmeni sağlıyor. Renkler daha gerçekçi görünüyor. Film, dizi ve hikayeli oyunlar oynuyorsan bu panellerden birini alabilirsin.Arakdaşlar Kullandiginiz IPS monitorler de Hangi Özellik mevcut Ve Hangisi Daha İyi. Görüntü Kalitesine Sahip özellikle 2K ve 4K da
Quantum Dot Teknolojisi
Nano IPS
FAST IPS
RAPİD IPS
Hocam Tesekkur ederim Çok Açıklayıcı Bir sekilde Anlattiniz konuyu SaolunNano IPS ve Quantum Dot aynı. Bunlar gönderilen renklerin önünde filitre yaparak rengi daha iyi görmeni sağlıyor. Renkler daha gerçekçi görünüyor. Film, dizi ve hikayeli oyunlar oynuyorsan bu panellerden birini alabilirsin.
Fast IPS ve RAPID IPS'de ise tepkime hızları daha yüksek olduğu için hareketli oyunlarda, online FPS oyunlarında daha iyi.